TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Who′s Who GA-000-WWCDJE-15-N-001
Vezi
galerie

Who′s Who

Id: #245231

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cărți de joc educative
 

Descriere produs

Pachetul conține 50 de cărți cu personalități celebre, din cinci domenii diferite: istorie, știință, arte plastice, muzică și literatură.

 

Scopul jocului este cunoașterea celor mai importante personalități istorice și culturale ale lumii. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.

 

Primul grad presupune un joc „Quiz”. După ce s-au amestecat toate cărțile, primul jucător ia o carte, pe care nu o arată celorlalți, și numește personalitatea reprezentată. Umătorul jucător indică domeniul din care face parte. Dacă răspunde corect, primește o carte și dreptul de a mai răspunde și la următoarea întrebare, dacă nu, se trece la următorul jucător.

 

La al doilea grad, se urmărește colecționarea tuturor cărților dintr-o categorie. Se împart 10 cărți jucătorilor, iar restul se pun pe masă cu fața în jos. Primul jucător trage o carte și o așază într-un teanc nou sau o păstrează și dă alta jos. Dacă sunt 5 jucători, fiecare dă o carte jos pentru jucătorul din dreapta și o ia pe cea primită din stânga. Jocul se termină când un jucător a strâns 10 cărți din aceeași categorie și câștigă. El pune ultima carte jos și spune „TopTen!”.

 

La gradul al treilea, pachetul se pune cu fața în jos. Un jucător extrage o carte, fără să o vadă ceilalți, apoi întreabă „Cine sunt?” și cineva îi citește una dintre propozițiile-indiciu. Dacă jucătorul răspunde corect, păstrează cartea, dacă nu, repetă întrebarea și primește alt indiciu. Dar dacă răspunde corect de la primul indiciu, are dreptul să mai tragă două cărți și să ghicească răspunsurile. Atunci când va reține numele personalităților, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrare, atenția, memoria etc.

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • Europa. Țări și capitale • Orașe din România • English Vocabulary • Înmulțirea • Țări și capitale

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: 2015

ISBN: 9789731495484

Copertă: Board book

Număr pagini: 50

Limbă: Română

Dimensiuni: 6x9 cm

Hârtie: Cartonată

Editura: Gama

Teme: copilărie, curiozitate