TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Roy Martina

Dr. Roy Martina este un renumit terapeut holistic, specializat în coaching pe sănătate şi în dezvoltare personală, cu mai bine de 30 de ani de experienţă în tratarea cazurilor „incurabile“ şi cercetarea celei mai bune metode prin care oamenii să se vindece singuri. Este trainer, orator, dezvoltatorul unei serii de terapii cuprinzătoare şi autorul a mai bine de 40 de cărţi, CD‑uri şi DVD‑uri autoeducative, precum şi al bestsellerului internaţional Echilibrul emoţional. Toate cărţile sale sunt scrise în olandeză, iar multe au fost traduse în engleză, italiană, germană, spaniolă, rusă şi chineză.

Pentru a‑şi face cunoscută viziunea, a înfiinţat organizaţia Roy Martina Experience, a cărei misiune este să‑i ajute pe oameni să fie fericiţi, sănătoşi şi liberi. În plus, a pus bazele tehnicii de tratament Omega Healing, care se înscrie în sistemul său unic de conştientizare numit Omega Way of Life. Respectiva metodă de prevenţie a fost promovată ca una dintre cele mai eficiente din zilele noastre, mai ales că are în vedere cauzele problemei, şi nu doar simptomele.

Dr. Roy Martina a lucrat cu multe celebrităţi şi a fost coach pentru atleţi de talie mondială. Obiectivul lui este să trateze cât mai mulţi oameni cu putinţă, asigurându‑le cele necesare pentru autovindecare şi dezvoltare personală, precum şi cunoştinţe despre îmbunătăţirea calităţii vieţii. Predă în mai mult de 14 ţări şi este formator de traineri în cadrul programului Omega Way of Life.