TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
La şcoală cu Regele Mihai. Povestea Clasei Palatine CO-TUV-LCCRMP-16-N-001
Vezi
galerie

La şcoală cu Regele Mihai. Povestea Clasei Palatine

de Tudor Vişan-Miu

Titlu apărut în colecția Istorie cu blazon la Corint

Id: #246542

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Colecția Istorie cu blazon vă oferă o carte eveniment, sinteza atent documentată a informațiilor despre formarea Regelui Mihai și despre specificul Clasei Palatine, o metodă de educare cu adevărat originală menită să familiarizeze viitorul suveran al țării cu tânăra elită a tuturor categoriilor sociale și a tuturor provinciilor istorice românești.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tudor Vişan-Miu

Data apariției: octombrie 2016

ISBN: 978-606-793-055-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

 

Opinii editoriale

„Ca nepot al lui Duiliu Zamfirescu, fac parte dintr-o familie care a profesat scrisul și diplomația, cum au făcut bunicul, tatăl, sora și fratele meu. Ca și Regele, și eu am fost pasionat de motoare. I-am fost Măriei Sale coleg, prieten și partener în hobby-ul cu mașinile. Regele Mihai a primit, în liceu, o educație foarte bună și, prin călătoriile din țară, pe care le-am făcut împreună, a ajuns să cunoască România mai bine decât oricine. Dacă îl cunoști, cu bunele și relele lui, constați cum calitățile sale sunt mult mai numeroase decât defectele. Noblesse oblige!”

Lascăr Zamfirescu, fost elev în Clasa Palatină

„Majestatea Sa Regele Mihai ne poate servi oricând drept model de bună-creştere, de eleganţă şi de înţelepciune, de tărie în credinţă şi de loialitate faţă de cei pe care s-a născut să-i conducă şi să-i slujească. Regele nostru este şi rezultatul unei formule originale de educaţie, a cărei poveste o veţi citi în continuare. Toţi Regii şi toate Reginele României au avut parte de o educaţie aleasă, dar în cazul Regelui Mihai metoda s-a aflat la intersecţia educaţiei primite în particular cu aceea oferită de şcolile publice. Principele Moştenitor Mihai a avut, astfel, posibilitatea de a primi o educaţie de o calitate specială, dar şi de a intra în contact cu ţara şi cu oamenii ei.”

Filip-Lucian Iorga
Tudor Vişan-Miu
Tudor Vişan-Miu
Autor

Tudor Vișan-Miu (n. 1995), tânărul autor al cărții „La școală cu Regele Mihai. P...

vezi autor