TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Înainte să te cunosc (Vol. 1) LI-JOM-NAISTC-16-N-001
Înainte să te cunosc (Vol. 1)
Vezi
galerie

Înainte să te cunosc (Vol. 1)

de Jojo Moyes

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #245140

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Știe câți pași sunt de la stația de autobuz până acasă. Știe că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun și că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu știe este că e pe cale să-și piardă locul de muncă și că viața ei rămâne normală doar pentru că e, în esență, previzibilă.

 

Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. Știe că totul i se pare acum insignifiant și lipsit de bucurie și știe totodată și cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu știe este că Lou e pe cale să-și facă apariția în lumea lui într-o explozie de culoare. Și nici unul dintre ei nu știe că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.

 

Înainte să te cunosc e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jojo Moyes

Traducător: Gabriel Tudor

Data apariției: iulie 2016

Titlu original: Me Before You (Me Before You #1)

ISBN: 9786063307676

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: destin, fericire, iubire

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Pentru a face un top cu cărți de dragoste, trebuie să ne uităm la acele titluri care au trecut testul timpului. De-a lungul anilor, cititorii au fost mereu atrași de autorii clasici, de acele romane c......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

O narațiune ingenioasă, cu personaje încântătoare. O poveste dulce-amăruie despre dragoste și renunțare. O lectură extraordinară.

Daily Mail
Jojo Moyes
Jojo Moyes
Autor

Pauline Sara Jo „Jojo” Moyes (n. 4 august 1969, Londra) este o jurnalistă și scr...

vezi autor