TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bird Box. Orbește LE-JOM-BIRDBO-19-N-001
Vezi
galerie

Bird Box. Orbește

de Josh Malerman

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #258781

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Malorie își crește copiii așa cum poate: cu ușile-ncuiate, draperiile trase și toate ferestrele acoperite cu saltele, să nu poată pătrunde nicio rază de lumină. Să nu poată zări ce este afară. Să nu poată desluși inamicul invizibil care a pus stăpânire pe întreaga lume și care îi transformă pe toți cei care-l privesc în criminali violenți și, în cele din urmă, în sinucigași.

Cei mici dorm încă, dar, în curând, va fi silită să-i trezească și să-i lege la ochi.

Astăzi vor risca totul. Astăzi trebuie să iasă neapărat din casă. Să plece, orbește, într-o călătorie de care depinde supraviețuirea lor.

Bird Box: Orbește este un thriller psihologic atât de bine scris, încât amintirea sa te va bântui de-a dreptul mult timp după ce îl vei fi terminat de citit.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Josh Malerman

Traducător: Liviu Szöke

Data apariției: ianuarie 2019

Titlu original: Bird Box

ISBN: 978-606-793-564-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: supraviețuire

 

Din blogul Cartepedia

Ioana Stan Ioana Stan

,,„Creatura de care se teme omul este chiar el însuși” La limita dintre thriller psihologic și horror, romanul de debut a lui Josh Malerman pune sub lupă trăirile interioare ale oamenilor atunci cân......“

citește mai mult
Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,În 2008 apărea filmul „The Happening” al celebrului M. Night Shyamalan, un film SF despre o epidemie ciudată care provoacă sinucideri în masă și duce victimele către o moarte sigură. Nu se știe ce stă......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„O carte care trebuie devorată pe nerăsuflate, printre degete. N-a mai scris nimeni o asemenea poveste de groază. Josh Malerman ne-a oferit un roman cu adevărat memorabil.”

Hugh Howey, autorul romanului Silozul

„În acest thriller absolut captivant găsești o mie de tușe subtile, însă nici măcar o singură înfloritură ― este atât de bine, atât de concis scris, încât i-am admirat, cu sinceritate, stilul. Josh Malerman își face treaba precum un înger înțelept, atins cu adevărat de har.”

Peter Straub, coautorul romanului Talismanul

„[Un] debut terifiant! [...] Malerman [...] ne ține permanent în priză datorită modului superb și neîndurător în care își așterne povestea, pe care o impregnează cu un lirism aparte [...]. Un roman tulburător, care merită să fie comparat cu Păsările lui Alfred Hitchcock, cu cele mai rafinate realizări ale lui Stephen King ori cu inteligentele aventuri fantastice ale lui Jonathan Carroll.”

Kirkus Reviews
Josh Malerman
Josh Malerman
Autor

Josh Malerman este un scriitor american și unul dintre cei doi cantautori ai tru...

vezi autor