TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Copilul invizibil
Vezi
galerie

Copilul invizibil

de Gáspár György

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #381367

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediție aniversară
 

Descriere produs

Cert este că nu putem jeli ceea ce nu ne permitem să simțim; cu alte cuvinte, pentru a ne încheia copilăria dureroasă, ne mai rămâne să simțim trăirile înghețate ale copilului abandonat din noi. Și să ne reamintim că toate acele lucruri care nu s-au întâmplat – grija, atenția, prețuirea și protecția – pot fi, pentru sufletul copilului, la fel de dureroase precum cele care s-au întâmplat – abuzul, respingerea, indiferența și violența.
 

În remarcabila sa carte, Gáspár György ne dezvăluie o perspectivă inedită asupra conceptului de parenting, arătând că nu doar copilul e important, ci și părintele. El explică în detaliu dinamica interacțiunii părinte–copil și progresul ce rezultă din această legătură specială.

Cartea îmbină perspicacitatea clinică și inteligența analitică, fiind o neprețuită sursă de informații pentru cei care lucrează în domeniul sănătății mintale, dar mai ales pentru părinți. O recomand cu căldură.” – Dr. Frank M. Dattilio, profesor asociat în Departamentul de Psihiatrie al Școlii de Medicină de la Harvard, specialist în terapie cognitiv-comportamentală

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gáspár György

Data apariției: august 2021

ISBN: 9786064409812

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: copilărie, suflet, singurătate, familie

 

Opinii editoriale

„Copilul invizibil îi invită pe părinți să descopere metodele esențiale prin care își pot ajuta copiii să crească frumos, punând accent pe înțelegerea de sine a părinților.

Dr. Daniel J. Siegel
Gáspár György
Gáspár György
Autor

Gáspár György este psiholog clinician și psihoterapeut relațional acreditat de C...

vezi autor