TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Renunță la ceas CV-LAV-RLCCSF-21-N-001
Vezi
galerie

Renunță la ceas

de Laura Vanderkam

Titlu apărut în colecția Argument la Curtea Veche

Id: #371385

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să fii mai productiv fără stres
 

Descriere produs

Ajungem tot mai des la concluzia că timpul valorează mai mult decât orice avere. Iar dacă în privința banilor apelăm la sfaturile unor economiști, cu timpul e ceva mai complicat. Vestea bună este că și în acest domeniu există experți. Laura Vanderkam se numără printre cei mai buni, iar cercetările ei pornesc de la demascarea așa-numitelor soluții eficiente de care sunt pline rețelele de socializare.

 

Dacă, de pildă, prin „trăiește clipa“, cineva înțelege că n-ar trebui să-i pese de trecut sau de viitor, greșește.

 

Scrisă pe un ton relaxat și plin de umor, cartea îți va schimba felul în care percepi timpul liber și te va învăța să-l obții mai des și să-l folosești astfel încât să fii fericit. Și, pe lângă argumentele bazate pe date științifice, ar trebui să ții cont de faptul că Vanderkam vorbește din proprie experiență. Fiindcă nu doar că lucrează mult și intens, dar are și cinci copii.

 

Așadar, dacă ea a reușit să-și găsească timp liber, poți și tu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Laura Vanderkam

Traducător: Carmen Cuculescu

Data apariției: aprilie 2021

Titlu original: Off the Clock

ISBN: 978-606-44-0822-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: fericire, stres, succes

 

Opinii editoriale

Banii vin și pleacă, reputația crește sau scade, afacerile stagnează și pot fi reclădite de la zero. Timpul, în schimb, nu se mai întoarce.

Damon Brown, Inc.com

Laura Vanderkam este unul dintre experții organizării timpului și productivității. Dacă ești prea obosit, stresat și suprasolicitat, s-ar putea ca sfaturile din Renunță la ceas să-ți schimbe viața.

Dorie Clark

Fiecare minut pe care îl vei petrece citind cartea Laurei Vanderkam îți va aduce zece în plus. Renunță la ceas îți arată cum să trăiești mai profund și să recâștigi timpul pierdut. Această carte e cea mai bună investiție pe care o poți face pentru tine.

Chris Bailey

În afară de acea oră în plus pe care, cumva, reușesc să o găsească în fiecare zi, ce îi face pe oamenii foarte productivi și lipsiți de griji să aibă suficient timp? Laura Vanderkam știe rețeta și ți-o destăinuie și ție. Dacă vrei să duci la capăt mai multe sarcini fără să-ți pierzi răbdarea, fă-ți timp să citești această carte.

Jon Acuff
Laura Vanderkam
Laura Vanderkam
Autor

Laura Vanderkam este speaker, jurnalistă și autoarea mai multor cărți despre ges...

vezi autor