TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Curajul social
Vezi
galerie

Curajul social

de Eric Goodman

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #387686

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să depășești anxietatea socială și chiar să-ți meargă bine
 

Descriere produs

De multe ori ignorăm faptul că percepția noastră subiectivă asupra anumitor situații sociale este departe de a fi conformă realității. Eric Goodman ne învață cum să discernem între convingerile bazate pe îngrijorare și cele sănătoase.

 

Milioane de oameni au un secret: suferă de anxietate socială! Dacă ești unul dintre ei, probabil că ai fost bombardat cu mesaje conform cărora anxietatea socială este o boală care trebuie „vindecată”.

 

De fapt, anxietatea socială este o parte normală a ființei umane. Însă există modalități de a-i reduce impactul pe care îl are în viața ta. Fie că te confrunți cu anxietatea socială ajunsă la stadiul de fobie, fie că ești doar reținut atunci când vine vorba să iei cuvântul în public sau să mergi la o întâlnire, cartea de față îți arată ce trebuie să faci în orice situație dificilă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eric Goodman

Traducător: Ruxandra Comşa

Data apariției: octombrie 2021

Titlu original: Social Courage. Coping and thriving with the reality of social anxiety

ISBN: 9786064410306

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curaj, depresie, societate, stres

 

Opinii editoriale

Pentru mulți dintre noi, pierderea controlului duce în acel punct în care potențialul ne este limitat, iar experiențele sociale de zi cu zi devin coșmaruri. Goodman trasează o cale de urmat pentru toți cei care suferă de anxietate socială extremă.

Adelaide Advertiser

Cei care se luptă cu anxietatea socială ar trebui să găsească în explicațiile clare și seducătoare ale lui Goodman impulsul pentru a le pune în practică.

Publishers Weekly

Să pierzi o persoană dragă și să-ți continui drumul în viață de unul singur poate fi extrem de dificil. Dr. Eric Goodman este un expert în domeniu și își oferă sfaturile.

Your Life Choices
Eric Goodman
Eric Goodman
Autor

Dr. Eric Goodman este doctor în psihologie, psiholog clinician, autor de cărți ș...

vezi autor