TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cuțitul (Vol. 12) 978-606-40-2180-9
Cuțitul (Vol. 12)
Vezi
galerie

Cuțitul (Vol. 12)

de Jo Nesbø

Titlu apărut în colecția Fiction Connection Crime la Trei

Id: #435156

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Îți taie răsuflarea! Jo Nesbø a scris thrillerul perfect. Suspense Magazine

 

Harry Hole se întoarce ca să-l vâneze pe ucigașul care i-a bântuit întreaga carieră Harry Hole nu e într-o situație bună. Rakel, singura femeie pe care a iubit-o vreodată, a rupt definitiv relația cu el. Detectivul a primit o nouă șansă în poliția din Oslo, la un birou pentru anchete vechi nerezolvate, când el ar vrea să se ocupe de cazuri despre care bănuiește că au legătură cu Svein Finne, un violator și ucigaș în serie, la condamnarea căruia a contribuit demult. Acum Finne e liber, după două decenii de închisoare, și — crede Harry — pregătit să continue de unde rămăsese.

 

Situația se înrăutățește și mai mult când detectivul se trezește, după o noapte grea, cu sângele altcuiva pe mâini. Acesta e doar începutul unui adevărat coșmar, mai cumplit decât tot ce și-a putut imagina vreodată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jo Nesbø

Traducător: Bogdan Nicolae Marchidanu

Data apariției: martie 2024

ISBN: 978-606-40-2180-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 656

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: moarte

 

Opinii editoriale

„Dilemele morale sunt de-a dreptul dostoievskiene, surprizele sunt răvășitoare, umorul e acid, iar suspansul este nemilos. Una dintre puținele cărți masive pe care nu ți-o dorești scurtată nici măcar cu o pagină.”

The Wall Street Journal

„Paginile se întorc singure, violența e teribilă, iar personajele sunt bine conturate și misterioase. Fiecare dezvăluire — a făcut-o el? sau ea? — este orchestrată meticulos, pe măsură ce Nesbø își manipulează cititorii. Ultimul volum e remarcabil și-l lasă pe Harry — și pe cititori — întrebându-se ce urmează.”

Associated Press

„Mai dens și mai complex decât majoritatea romanelor precedente, Cuțitul seamănă, prin greutate și amploare, cu Pasărea cu piept roșu. Se încheie cu o serie fascinantă de răsturnări de situație care oferă satisfacție din perspectiva ficțiunii, dar sunt delicate din punct de vedere etic pentru lupta reală împotriva criminalității.”

Los Angeles Times
Jo Nesbø
Jo Nesbø
Autor

Jo Nesbø (n. 1960) este muzician, compozitor și economist, precum și unul dintre...

vezi autor