TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hamnet PM-MAO-HAMNET-21-N-001
Vezi
galerie

Hamnet

de Maggie O’Farell

Titlu apărut în colecția Anansi Contemporan, Anansi. World Fiction la Pandora M

Id: #323574

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Women's Prize for Fiction 2020

Anglia, 1580: Ciuma Neagră cutreieră ținuturile, lovindu-­i deopotrivă pe cei sănătoși și pe cei bolnavi, pe tineri și pe bătrâni. Sfârșitul lumii este aproape și, cu toate acestea, viața merge înainte. Un tânăr meditator de latină, sărac și chinuit de un tată violent, se îndrăgostește de o femeie extraordinară și excentrică. Agnes e o creatură sălbatică ce străbate pământurile familiei cu un șoim pe mână și e recunoscută pentru talentele ei de vindecătoare. Cunoaște plantele și poțiunile mai bine decât înțelege oamenii. Odată ce se stabilește împreună cu soțul ei la Stratford-­upon-­Avon, se transformă într­-o mamă ultraprotectoare și în forța care ține împreună tânara familie.
Un portret plin de lumină al căsniciei și o portretizare de neuitat a unui băiat care a fost uitat de toată lumea, dar al cărui nume a dat titlul celei mai celebre piese de teatru din toate vremurile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Maggie O’Farell

Traducător: Mihaela Buruiană

Data apariției: ianuarie 2021

Titlu original: Hamnet

ISBN: 9786069783290

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pandora M

 

Din blogul Cartepedia

Cristina Seciu Cristina Seciu

,,Dacă tot e considerată luna femeii, vă recomand 10 autoare pentru martie. Veţi găsi în aceste cărţi experienţe din Anglia secolului XVI, din Uniunea Sovietică a secolului XX şi din Nigeria contempo......“

citește mai mult
Cartepedia Cartepedia

,,Aflat la ediția cu numărul 25, Women’s Prize For Fiction a reușit anul acesta să aleagă pentru cursa finală 16 cărți impresionante, scrise de autoare cu nume sonore în literatura contemporană. Operele......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Concluzia luminoasă a acestei cărți este că până și durerea cea mai profundă, căsnicia cea mai șubredă și inima cea mai sfâșiată își pot găsi alinarea și tămăduirea."

Geraldine Brooks

„Povestea aceasta a unor oameni remarcabili care­-și pierd băiatul te va lăsa tremurând de durere, dar și plin de dragostea ce clădește o familie adevărată."

Emma Donoghue

„După toate poveștile ce speculează pe seama vieții lui Shakespeare și despre paternitatea asupra pieselor lui, iată un roman ce-­i așază alături o femeie copleșitoare și memorabilă."

The Boston Globe
Maggie O’Farell
Maggie O’Farell
Autor

Maggie O‘Farrell (n. 1972), prozatoare britanică, este autoarea a opt romane și...

vezi autor