TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trezirea zeilor (Vol. 2) PA-SYN-TZDTV2-20-N-001
Vezi
galerie

Trezirea zeilor (Vol. 2)

de Sylvain Neuvel

Titlu apărut în colecția Paladin | Science-Fiction la Paladin

Id: #323030

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Oamenii iau uneori decizii care afectează alte specii.... Și uite ce bine s‑au așezat lucrurile!”


La zece ani după evenimentele din Giganții adormiți, Kara și Vincent au devenit eroi pentru oamenii din toată lumea, iar Themis un simbol al protecției Pământului… asta până când un robot extraterestru se materializează în centrul Londrei și vaporizează o secțiune a orașului. Iar acela este doar începutul, fiindcă alți roboți gigantici apar în metropole de pe tot globul, având, aparent, același scop distrugător. Omenirea știe acum că nu mai este singură în Univers, dar cum ar trebui să se comporte în fața unei amenințări extraterestre?


"Dacă am aflat ceva până acum este că nu suntem cea mai măreață creație din Univers, cu siguranță nu cea mai inteligentă. Pare logic ca în Univers să existe o mulțime de chestii pe care nu le înțelegem."

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sylvain Neuvel

Traducător: Alexandra Fusoi

Data apariției: noiembrie 2020

Titlu original: Waking Gods (Themis Files #2)

ISBN: 9786069000540

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Paladin

Teme: conflict, curaj, supraviețuire

 

Din blogul Cartepedia

Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Ei, bine, romanul acesta e o surpriză plăcută pentru fanii animațiilor japoneze și ai filmelor cu roboți gigantici. Așa cum spune și titlul, avem un roman cu giganți. Primul dintr-o trilogie, dacă țin......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Luptele dintre roboți gigantici se întrepătrund cu speculații științifice și filosofice amețitoare. Iubitorii seriilor de science-fiction vor fi încântați de această urmare plină de revelații neașteptate și de finalul ei surprinzător.

Booklist

În al doilea volum al seriei, Neuvel injectează o doză de adrenalină în premisa incitantă a primei cărți, ridică stacheta și ne oferă imaginea terifiantă a unei posibile invazii extraterestre.

www.speculativeherald.com

Escapism literar în stare pură, cu roboți ucigași gigantici pe fundalul sfârșitului inevitabil al omenirii.

Kirkus Reviews

Abundând în răsturnări de situații și comentarii politice cartea lui Sylvain Neuvel combină science-fictionul cu realitatea, avertizând că în lumea tehnologică orice se poate întâmpla și că trebuie să fim mereu precauți la posibilitățile pe care le poate aduce viitorul.

www.paperbackparis

La nouă ani după evenimentele din Giganții adormiți, Trezirea zeilor răstoarnă în mod neașteptat tot ce aflasem în primul volum.

mtlreviewofbooks.ca

Neașteptat de bună… Dacă anul acesta nu veți citi decât un roman SF, atunci Trezirea zeilor este alegerea perfectă.

Fresh Fiction

O mulțime de lucruri sunt minunate în Trezirea zeilor, dar în primul rând numărul uriaș de referințe din cultura science-fiction, care fac intriga mai plauzibilă și personajele mai credibile. Pe ansamblu, un volum doi solid al trilogiei.

www.fantasyliterature
Sylvain Neuvel
Sylvain Neuvel
Autor

Canadianul Sylvain Neuvel s-a născut în 1973 în L’Ancienne-Lorette, lângă Quebec...

vezi autor