TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Moștenirea secretă a lui Pan (Vol.1) DP-SAR-MSALPV-18-N-001
Vezi
galerie

Moștenirea secretă a lui Pan (Vol.1)

de Sandra Regnier

Id: #258240

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O profeție care schimbă totul, pe care doi adolescenți o pot împlini doar împreună. Un roman despre tineri, diferit de orice altceva a mai fost scris până acum.

Cei doi Aleși nici că puteau fi mai diferiți. Ea, o adolescentă cu părul dezordonat, cu aparat dentar, fără pic de gust în materie de haine, muncește seara într-un bar din oraș. El, proaspătul coleg, cel mai atrăgător tip din Londra, dichisit, afișând întotdeauna ținute impecabile, zâmbet perfect și un aer plin de mister, este adorat de toată suflarea feminină. 

El exercită asupra ei o atracție inexplicabilă, pe care ea încearcă s-o nege mereu. Să fie de la mirosul lui îmbătător de pădure, de vînt și de aer proaspăt? Să fie de la privirea care îi străpunge mereu creierul citindu-i, într-un mod inexplicabil, gândurile? Să fie coincidențele care îi aduc de fiecare dată împreună? Să fie fantezie? Să fie real?

*

O carte cu o intrigă complexă și periculoasă, un roman care plimbă cititorul între lumi creionate real, aproape cinematografic, cu răsturnări de situație inimaginabile. O acțiune la granița dintre real și fantastic, susținută de dialoguri pline de umor și redate extrem de realist.

Un deznodământ care inchide cercul de întrebări, prentru a deschide, din nou, un altul. Un roman care nu poate fi lăsat din mână. Personaje de care n-ai cum să nu te îndrăgostești.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sandra Regnier

Traducător: Iulia Dromereschi

Data apariției: decembrie 2018

Titlu original: Die Pan-Trilogie 1: Das geheime Vermächtnis des Pan

ISBN: 978-606-683-838-2

EAN-13: 5948495000110

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House