TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Hippie HF-PAC-HIPPIE-18-N-001
Vezi
galerie

Hippie

de Paulo Coelho

Titlu apărut în colecția Seria de autor Paulo Coelho la Humanitas Fiction

Id: #255668

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În noul său roman autobiografic, Paulo Coelho reînvie visul de iubire și pace universală al generației hippie de la începutul anilor 1970.

 

Paulo, un brazilian de 23 de ani care își dorește să devină scriitor, străbate lumea în căutarea libertății și a sensului profund al existenței. La Amsterdam o întâlnește pe Karla, o tânără olandeză care își așteaptă însoțitorul predestinat pentru a ajunge în Nepal. Drumurile lor se încrucișează în Piața Dam, unde hotărăsc să plece împreună cu legendarul Magic Bus, urmând o bine-cunoscută rută hippie. Călătoria lor prin Europa marchează începutul unei povești de dragoste și al căutării de sine. La Istanbul, Paulo trece printr-o serie de experiențe inițiatice care îi dau posibilitatea să descopere valori și principii ce-l vor ghida întreaga viață.


Hippie, romanul în care Paulo Coelho întrețese aventura, filozofia și întâmplări semnificative din propria tinerețe, este o carte importantă și relevantă pentru vremurile în care trăim.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Paulo Coelho

Traducător: Simina Popa

Data apariției: octombrie 2018

ISBN: 978-606-779-411-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: iubire, libertate

 

Din blogul Cartepedia

Beatrice-Andreea  Porumb Beatrice-Andreea Porumb

,,Mi-a plăcut foarte mult această poveste, mai ales că toate întâmplările sunt reale! Ceea ce este însă puțin modificat este reprezentat de numele și detaliile unor personaje și inversarea ordinii desfă......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Hippie este cel mai autobiografic roman al lui Paulo Coelho, o carte în care celebrul autor brazilian ne povestește pentru prima dată despre anii nebuni din perioada hippie. O incredibilă odisee, care debutează în epoca dictaturii militare din Brazilia, când Paulo Coelho avea numai 23 de ani.”

Bernard Lehut, RTL France
Paulo Coelho
Paulo Coelho
Autor

Paulo Coelho s-a născut la Rio de Janeiro în 1947. Este unul dintre cei mai de s...

vezi autor