TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Când viața se inspiră din vise BE-MGV-CVSIDV-20-N-001
Când viața se inspiră din vise
Vezi
galerie

Când viața se inspiră din vise

de Mihaela Gabriela Vasile

Id: #318145

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Beatrice, o tânără studentă la Litere, decide să își aștearnă visele pe hârtie, în speranța că acestea vor deveni realitate și că va ajunge o scriitoare de succes. Acestea se împlinesc într-un mod oarecum magic.
Eugen, o prezență constantă în visele sale, se îndrăgostește iremediabil de Beatrice și o învață pe aceasta arta sufletelor pereche. Cei doi se susțin reciproc în împlinirea visurilor, doar că din păcate drumurile lor se despart.
Relația lor ajunge la ananghie după apariția unei mari iubiri din trecutul lui Eugen, iar misterul din spatele viselor lui Beatrice se amplifică. Numai înfruntând cu mult curaj trecutul tulburător, Eugen își va vindeca sufletul rănit, iar Beatrice va reuși să simplifice multitudinea de gânduri nefaste, urmând să își construiască, împreună sau separat, o cale de a iubi pe deplin.

„Citind și răsfoind cărți, mi‑am dat seama că aș vrea să scriu și eu una. Măcar o poveste. Încă nu pot încânta pe nimeni cu povestea vieții mele pentru că amintirile mele nu sunt demne de citit. Momentan sunt doar pentru mine și pentru jurnalul meu. Dar aș putea presăra pe blog o mică povestire care mă urmărește de câteva luni. Să zicem că are legătură și cu mine (doar puțin).
Nimic nu e mai plăcut decât o vacanță binemeritată și o scurtă ninsoare în aprilie. Nici gând ca soarele să se arate. E ora 1 și nu am simțit încă aerul rece de primăvară cu tentă tomnatică. Acum, că deschid geamul, simt o răceală plăcută care îmi bate în față și îmi mângâie ușor pielea cu picături mici și reci de ploaie. Fereastra din dormitor are vedere spre grădină. E atât de plăcut! O plăcere nebună să văd cum se unduiesc crengile copacilor și tulpinile plăpânde ale florilor. În sfârșit sunt relaxată și nimic nu mă supără. A trecut ceva de timp de când n‑am mai avut sentimentul ăsta minunat. Să stau o zi întreagă în casă ca să citesc o carte sau să văd un serial bun, apoi să scot capul pe fereastră și să mor de fericire. Doar că, uneori, această liniște e mai gălăgioasă decât o melodie de la Megadeth.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihaela Gabriela Vasile

Data apariției: noiembrie 2020

ISBN: 978-606-903-667-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Berg

Teme: iubire

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Contemporane