TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aventurile unei fete de la oraș TR-MEW-AUFDLO-18-N-001
Aventurile unei fete de la oraș
Vezi
galerie

Aventurile unei fete de la oraș

de Meredith Wild

Titlu apărut în colecția Eroscop la Trei

Id: #254624

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Proaspăt divorțată de unul dintre potentații de la Hollywood, Madison Atwood are nevoie de o escapadă. Cu reporterii de senzațional pe urmele ei, Madison evadează într-o stațiune izolată din nordul Californiei. 
Luke Dawson trăiește retras. Când dă peste o femeie frumoasă care se scaldă în râul de pe proprietatea lui, nu se poate abține să n-o privească. Ea îi atrage atenția, dar e o fată de la oraș – o capcană superbă, care-i tulbură liniștea. 
Madison vrea să se simtă din nou dorită, iar lui Luke îi lipsește atingerea unei femei. Atracția este mare, dar ei sunt foarte diferiți. Poate oare Luke să se despartă de singura femeie care l-a făcut să aibă din nou sentimente? Și poate oare Madison să-l lase în urmă pe bărbatul care a dat un nou sens vieții sale?

„În ochi i se citește o poftă nestăvilită, în timp ce-mi șoptește numele. Își trece palmele bătătorite peste pielea mea, arzându-mi carnea. Nu sunt capabilă să-mi controlez vocea, iar gemetele mele cresc în intensitate la fiecare mișcare de-a lui."

extinde
 

Detalii produs

Autor: Meredith Wild

Traducător: Iulia Dromereschi

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: Misadventures of a City Girl

ISBN: 978-606-400-502-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: iubire