TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Coroana (Vol. 5) LE-KIC-CORSAV-18-N-001
Vezi
galerie

Coroana (Vol. 5)

de Kiera Cass

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #257464

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când Eadlyn devine prima prințesă din Illéa care își organizează propria Alegere, ea nu crede că se va îndrăgosti de vreunul dintre cei treizeci și cinci de tineri. Petrece primele câteva săptămâni ale competiției numărând zilele până când va putea scăpa de ei.

 

Dar, pe măsură ce evenimentele de la palat se precipită și Eadlyn este obligată sa iasă și mai mult în lumina reflectoarelor, își dă seama că poate nu ar fi fericită să rămână singură. Încă nu este sigură că va trăi o poveste romantică de iubire, așa cum s-a întâmplat cu părinții ei în urmă cu douazeci de ani. Dar, uneori, dragostea apare acolo unde nu te aștepți...și în curând Eadlyn trebuie să facă o alegere mai dificilă și mai importantă decât și-a imaginat vreodată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kiera Cass

Traducător: Andra-Elena Agafiţei

Data apariției: octombrie 2018

ISBN: 9786067934557

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

„Fanii seriei ALEGEREA vor fi încântați de deznodământul celui de-al cincilea volum. [...] Cercul început cu prima carte se închide, iar fanii poveștilor de dragoste vor urmări fascinați rolul pe care Eadlyn și-l asumă în istoria țării ei și vor suspina atunci când prințesa își va găsi iubirea adevărată.”  

COMMON SENSE MEDIA
Kiera Cass
Kiera Cass
Autor

Kiera Cass a absolvit Universitatea Radford unde a studiat muzica, teatrul, com...

vezi autor