TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Love and Gelato. Vacanță la Florența 978-606-8754-15-4
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Love and Gelato. Vacanță la Florența

Jenna Evans Welch
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Bestseller New York Times O vacanță de vară în Italia devine un periplu de neuitat prin Toscana, în acest roman cu mult romance,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8754-15-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Altele:

Love and Gelato. Vacanță la Florența
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Love and Gelato. Vacanță la Florența de Jenna Evans Welch apărută la editura Epica

Bestseller New York Times O vacanță de vară în Italia devine un periplu de neuitat prin Toscana, în acest roman cu mult romance, mister și aventură.Oamenii vin în Italia pentru două lucruri: love și gelato, i-a spus cineva odată. Dar uneori au parte de mult mai mult.
Lina își petrece vacanța de vară în Toscana, dar nu pentru că ar fi fascinată de ținuturile însorite, ca de basm, ci pentru că a fost ultima dorință a mamei sale ca ea să vină aici să-și cunoască tatăl. Dar ce tată stă departe de familie timp de șaisprezece ani? Așa că tot ceea ce Lina vrea este să se întoarcă acasă.
Dar înainte de a-și pune în practică hotărârea, primește un jurnal pe care mama ei îl ținuse cât timp trăise în Italia. Dintr-odată, Lina descoperă o lume magică de iubiri ascunse, artă și brutării secrete, care o împinge, alături de foarte chipeșul Ren, pe urmele pașilor mamei sale și-i dezvăluie un secret ascuns de ea de prea multă vreme. Un secret care îi va schimba tot ceea ce știa despre mama ei, tatăl ei, și mai ales despre ea însăși.
Jenna Evans Welch și-a petrecut anii de liceu în Florența, Italia. A condus un scuter, a dansat în fântâni celebre și a savurat mult prea multă înghețată. Acum, trăiește în Salt Lake City, Utah, Statele Unite ale Americii, împreună cu soțul și copilul lor. Urmărește articolele sale pe blogul The Green Lemon la JennaEvansWelch.com.

Autor: Jenna Evans Welch
Data apariției: octombrie 2016
Editura: Epica
Pagini: 352
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dragoste, vacanță, aventură
Opinia cititorilor