TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Zile de Crăciun HF-JEW-ZILEDC-17-N-001
Vezi
galerie

Zile de Crăciun

de Jeanette Winterson

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #250754

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Jeanette Winterson, una dintre cele mai inventive și mai îndrăznețe voci narative contemporane, ne propune în acest volum 12 povestiri și 12 rețete îmbietoare pentru cele 12 zile ale Crăciunului.

 

Pentru autoare, Crăciunul e un moment fericit, „celebrarea neprevăzutului”. De aceea îi place să-l întâmpine scriind o poveste. Cele 12 alese aici, de o imaginație debordantă, pline de prospețime și umor, ne oferă un portal către „spiritul Crăciunului”, unde timpul parcă stă în loc, iar magicul pune stăpânire pe lume. „Sunt povești cu stafii, intervenții miraculoase, întâlniri obișnuite ce se dovedesc departe de a fi obișnuite, mici minuni și saluturi adresate luminii renăscute.” Crăciunul e o sărbătoare a intimității, în cadrul căreia orele petrecute alături de persoanele dragi sunt esențiale. Să gătim împreună, ne îndeamnă Jeanette Winterson, savurând cele 12 feluri festive ale căror rețete însoțesc povestirile. Dat fiind că fiecare rețetă tradițională sau nou-inventată pentru Crăciun devine ea însăși un dar și ne readuce în suflet bucuria și speranța că nu suntem și nu vom fi niciodată singuri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jeanette Winterson

Traducător: Vali Florescu

Data apariției: noiembrie 2017

Titlu original: Christmas Days

ISBN: 978-606-779-271-3

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: magie, prietenie, Crăciun

 

Opinii editoriale

„Rețetele vin însoțite de secvențe fascinante cu scriitoarea, prietenele ei și ritualurile lor de Crăciun. Superb, ingenios, straniu, amuzant. Sacul de delicatese literare al lui Winterson are farmecul secolului al XIX-lea, atât de necesar în nemilosul secol XXI.”

Kirkus Reviews
Jeanette Winterson
Jeanette Winterson
Autor

Născută în 1959, la Manchester, JEANETTE WINTERSON este crescută de o familie de...

vezi autor