TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Miroirs VE-GIC-MIROIR-16-N-001
Miroirs
Vezi
galerie

Miroirs

de Gigi Căciuleanu

Id: #246688

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Gigi Căciuleanu - dansator, coregraf, pedagog cu vocație, conducător de companii reputate este o voce originală și profundă a dansului contemporan. Un destin artistic de excepție, modelat de întâlniri cu personaje ilustre: Miriam Răducanu, Pina Bausch, Rosella Hightower, PIerre Cardin, Jean Michel Jarre, Murray Louis, Maina Gielgud, Maia Plisețkaia. Protagonist și creator al unor capodopere scenice, unde sunt împreună cercul ridicat la pătrat, focul vulcanilor, briza primăverii, zborul mut al îngerilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gigi Căciuleanu

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-606-864-297-0

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Gigi Căciuleanu este cunoscut îndeobște ca dansator și coregraf. Cu volumul „Miroirs” el ni se descoperă ca poet și ca artist grafic. Cum sunt poezia și grafica lui? Tot ca un dans: deși abia schițate......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

”Teluric și celest, senzual și spiritual, Gigi Căciuleanu este un virtuos al formei și al ideii prin dans. În Miroirs 44 de poeme și 28 de desene ne dezvăluie o față tainică a artistului. Gigi Căciuleanu dansează pe foaia albă cu aceeași grație ca pe scenă, compunând un "chip cioplit din frânturi de viață, din frânturi de corp, din zdrențe de vis, din picături de hău". 

Ludmila Patlanjoglu