TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tokyo pentru totdeauna
Tokyo pentru totdeauna
Vezi
galerie

Tokyo pentru totdeauna

de Emiko Jean

Id: #375655

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Izumi este o adolescentă americană de origine japoneză care duce o existență tipică pentru tinerii din ultimul an de liceu, în Statele Unite. Se distrează cu prietenele sale, e o fire plină de umor și ironie, are o adevărată pasiune pentru oja în culorile tari și adoră hanoracele comode sau colanții de yoga. Dar cum se împacă oare toate acestea cu statutul de prințesă imperială? Adolescenta născută și crescută în Statele Unite este confruntată cu o neașteptată descoperire personală: ea este nici mai mult, nici mai puțin decât fiica Prințului Moștenitor al Japoniei.

O călătorie spectaculoasă din Mount Shasta la Tokyo și o transformare ca-n povești, în decorul fascinant al Japoniei contemporane.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emiko Jean

Traducător: Diana Dorobanțu

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 9786063375576

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: umor

 

Opinii editoriale

O descriere vie și fidelă a americanilor de origine japoneză, o explorare a moștenirii lor culturale, și o lectură fascinantă pentru toate categoriile de cititori

BOOKLIST

Flerul lui Emiko pentru detaliile spectaculoase – mâncarea, castelele, confesiunile, intrigile de curte și florile de cireș – m-a făcut să nu mă pot dezlipi de această lume a splendorii pe care nu mai voiam s-o părăsesc.

David Yoon, autorul cărții FRANKLY IN LOVE

În ciuda palatelor strălucitoare și a poveștii de dragoste care te face să visezi cu ochii deschiși, cartea nu e un basm tipic cu prințese. Izumi este o povestitoare adorabilă, incisivă și curajoasă care se luptă să împace educația ei americană cu moștenirea de familie japoneză.

Katharine McGee, autoarea cărții AMERICAN ROYALS
VIDEO
Emiko Jean
Emiko Jean
Autor

Emiko Jean este autoarea romanului pentru adolescenți Tokyo pentru totdeauna (To...

vezi autor