TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O viață perfectă LI-DAS-O000VP-17-N-001
O viață perfectă
Vezi
galerie

O viață perfectă

de Danielle Steel

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #247807

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Inteligentă, energică și plină de grație, Blaise McCarthy este o figură emblematica în lumea televiziunii de știri, având talentul de a pune întrebări dificile și de a aborda cu perspicacitate și curaj complicatele probleme din domeniul afacerilor și al politicii. Mamă singură, ea își gestionează meticulos cariera, iar pentru publicul său, Blaise pare să fie o persoană împlinită.

 

Cât privește însă viața ei privată, există o poveste nespusă, pe care ea a păstrat-o ascunsă ani de zile. Fiica adolescentă a lui Blaise, Salima, bolnavă de diabet, a orbit în copilărie, iar nevoile ei au ținut-o departe într-o școală-internat, cu îngrijire medicală permanentă. Atunci când școala Salimei se închide, în urma unei tragedii, ea se întoarce la New York, în apartamentul mamei sale, și dintr-o dată, cele două, mamă și fiică, se confruntă cu provocări pe care Blaise se simte incapabilă să le gestioneze.

 

Un îngrijitor nou, pus la dispoziție de școala Salimei, creează tot atâtea probleme pe cât rezolvă. Chipeș și cultivat, Simon Ward are opinii ferme cu privire la orice, refuzând să accepte limitările fizice ale Salimei și deschizându-i acesteia noi orizonturi. Astfel, cei trei devin prieteni. Apoi, totul începe să se destrame. O prezentatoare tanară și atrăgătoare este angajată la postul de televiziune, și nu este un secret faptul că urmează să ia locul lui Blaise. Cariera îi este amenințată și viața, până acum ordonată, îi este dată complet peste cap, astfel că Blaise simte, pentru prima oară, că existența ei nu este perfectă, ci reală.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Danielle Steel

Traducător: Alexandru Bumbaș

Data apariției: februarie 2017

Titlu original: A Perfect Life

ISBN: 978-606-33-1266-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, familie

Danielle Steel
Danielle Steel
Autor

Danielle Fernandes Dominique Schuelein-Steel, mai bine cunoscută sub numele Dani...

vezi autor