TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tony şi Susan LI-AUW-TONISP-16-N-001
Tony şi Susan
Vezi
galerie

Tony şi Susan

de Austin Wright

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #246848

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Romanul care a stat la baza filmului „Animale de noapte”
 

Descriere produs

Cu totul neaşteptat, Susan Morrow primeşte manuscrisul unui roman scris de Edward, soțul de care a divorțat în urmă cu douăzeci şi cinci de ani. Pe măsură ce citeşte, Susan şi, odată cu ea, cititorul însuşi pătrund din ce în ce mai adânc în viața personajului principal al romanului din roman, profesorul de matematică Tony Hastings, care călătoreşte împreună cu soția şi fiica lui spre casa lor de vacanță. În vreme ce viața obişnuită, civilizată, a familiei Hastings cade pradă violenței şi crimei, o sumedenie de amintiri tulburătoare o aruncă pe Susan înapoi în trecut, provocând-o să se confrunte cu tenebrele propriei vieți şi cu teama care îi amenință viitorul. Un thriller cutremurător se îmbină astfel cu o poveste despre teamă şi regret, despre răzbunare şi îmbătrânire, despre căsătorie şi creativitate.


Cu un talent literar unic, Austin Wright ilustrează fascinanta experiență a lecturii, prin relațiile pe care le creează atât între cititor şi operă, cât şi între autor şi cititor, într-o scriere surprinzătoare şi pasionantă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Austin Wright

Traducător: Gabriel Stoian

Data apariției: noiembrie 2016

Titlu original: Tony and Susan

ISBN: 978-606-33-1238-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: căsătorie, răzbunare, moarte, secret

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Uneori, cărțile sunt despre alte cărți. De câte ori ți s-a întâmplat să citești o carte doar fiindcă a fost menționată într-o altă carte citită de tine? Ori poate un autor care îți place te-a convins......“

citește mai mult
Vlad Zver Vlad Zver

,,Susan Morrow se trezește cu un manuscris trimis de fostul său soț Edward. Profitând de plecarea în delegație a soțului actual, Susan se afundă în lectura manuscrisului și alături de tragedia plină de......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Minunat scrisă – ultimul lucru la care te-ai aştepta de la o poveste despre sânge şi răzbunare. Frumos.

Saul Bellow

Abil construită, elegantă şi captivantă în egală măsură, este una dintre cărțile care merită să fie descoperite de o întreagă generație nouă de cititori.

Independent on Sunday

Un roman tulburător, neobişnuit, despre poveştile pe care ni le spunem unii altora şi poveştile pe care ni le spunem nouă înşine. O carte care te surprinde cu adevărat.

The Guardian