TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Suge-o, Andrei! 03979, 978606331394
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Suge-o, Andrei!

Andrei Ciobanu
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Singurul mod în care poți să afli dacă ai reușit să uiți cu adevărat o persoană pe care cândva o iubeai cu toată puterea ta este...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 03979, 978606331394
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Altele:

Suge-o, Andrei!
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Suge-o, Andrei! de Andrei Ciobanu apărută la editura Litera

Singurul mod în care poți să afli dacă ai reușit să uiți cu adevărat o persoană pe care cândva o iubeai cu toată puterea ta este să te întâlnești cu ea, s-o privești în ochi și să nu-ți dorești s-o iei în brațe.

Abia dacă reușești lucrul ăsta poți să spui că ești pregătit să treci mai departe
Mulți dintre noi, dacă nu toți, am avut o poveste de iubire care ne-a dat lumea peste cap și ne-a făcut sufletul să zburde de fericire ori să urle de durere.

O persoană care ne-a bântuit gândurile ani întregi și pe care cu greu am reușit să o scoatem din suflet. O persoană pe care am căutat-o în fiecare relație nouă și care ne-a lăsat cicatrici invizibile, dar adânci.

Încercând s-o uite pe Anemona, Andrei are tot felul de aventuri, unele amuzante, altele neobișnuite. Dar în realitate, el nu caută pe altcineva. Căutarea lui este o căutare de sine. Şi de fiecare dată se găsește în altă persoană, în mod diferit.

O carte care o să te facă să zâmbești, să râzi în hohote, să te gândești la propria relație sau, pur și simplu, să te miri ce mare-i grădina Domnului!

Referitor la noul volum, autorul spune: "Doi ani de zile mi-a luat să-l scriu, dar până la urmă am reușit să-l termin și pot să-ți spun că va fi mai lung decât prima parte."

Data apariției: ianuarie 2017
Editura: Litera
Pagini: 486
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură română, proză contemporană, adolescenţă, maturizare, sexualitate, escapade, dragoste
  • Andrei Ciobanu Andrei Ciobanu - Autor
    Andrei Ciobanu este un comediant român care, la doar 25 de ani, a reuşit să îşi facă un nume pe scenele de stand-up comedy din ţară, să preia, alături de Sergiu Floroaia, matinalul de la postul de radio Kiss FM şi să pregătească lansarea primei...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate produsele
Opinia cititorilor