TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Suge-o, Andrei! LI-ANC-SUGEOA-17-N-001
Suge-o, Andrei!
Vezi
galerie

Suge-o, Andrei!

de Andrei Ciobanu

Id: #247465

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Încă o poveste semi-amuzantă
 

Descriere produs

Singurul mod în care poți să afli dacă ai reușit să uiți cu adevărat o persoană pe care cândva o iubeai cu toată puterea ta este să te întâlnești cu ea, s-o privești în ochi și să nu-ți dorești s-o iei în brațe.

 

Abia dacă reușești lucrul ăsta poți să spui că ești pregătit să treci mai departe.
Mulți dintre noi, dacă nu toți, am avut o poveste de iubire care ne-a dat lumea peste cap și ne-a făcut sufletul să zburde de fericire ori să urle de durere.

 

O persoană care ne-a bântuit gândurile ani întregi și pe care cu greu am reușit să o scoatem din suflet. O persoană pe care am căutat-o în fiecare relație nouă și care ne-a lăsat cicatrici invizibile, dar adânci.

 

Încercând s-o uite pe Anemona, Andrei are tot felul de aventuri, unele amuzante, altele neobișnuite. Dar în realitate, el nu caută pe altcineva. Căutarea lui este o căutare de sine. Şi de fiecare dată se găsește în altă persoană, în mod diferit.

 

O carte care o să te facă să zâmbești, să râzi în hohote, să te gândești la propria relație sau, pur și simplu, să te miri ce mare-i grădina Domnului!

 

Referitor la noul volum, autorul spune:  „Doi ani de zile mi-a luat să-l scriu, dar până la urmă am reușit să-l termin și pot să-ți spun că va fi mai lung decât prima parte.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrei Ciobanu

Data apariției: ianuarie 2017

ISBN: 9786063313943

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 486

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, sexualitate, umor

Andrei Ciobanu
Andrei Ciobanu
Autor

Andrei Ciobanu este un comediant român care, la doar 25 de ani, a reuşit să îşi...

vezi autor