TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Amândoi mor la sfârșit 978-606-9072-26-4
Amândoi mor la sfârșit
Vezi
galerie

Amândoi mor la sfârșit

Titlu apărut în colecția Young Adult Storia Books la Storia Books

de Adam Silvera

45 lei
În stoc
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 28.09.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
Adaugă la wishlist

Descriere produs

Descoperă cartea Amândoi mor la sfârșit de Adam Silvera apărută la editura Storia Books

Adam Silvera ne aduce aminte că nu există viață fără moarte și nici dragoste fără pierdere, într-o poveste devastatoare, și totuși optimistă, despre doi oameni a căror viață se schimbă pe parcursul unei zile de neuitat.

Pe 5 septembrie, puțin după miezul nopții, Crainicii Morții îi sună pe Mateo Torrez și pe Rufus Emeterio să le dea o veste proastă: vor muri astăzi.

Mateo și Rufus nu se cunosc, dar, din motive diferite, amândoi caută un prieten nou în Ziua Sfârșitului. Partea bună e că există o aplicație special pentru asta: Ultimul Prieten. Prin intermediul ei, Rufus și Mateo sunt pe cale să pornească într-o ultima aventură — în cea din urmă zi a lor, vor trăi cât pentru o viață întreagă.

extinde

Detalii produs

Autor: Adam Silvera

Traducător: Irina Stoica

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 978-606-9072-26-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Storia Books

Pagini: 336

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Toate categoriile:
Ficțiune/ Literatură >> Literatură contemporană
Ficțiune/ Literatură >> Literatură pentru tineri
Ficțiune/ Literatură >> Literatură modernă
Speciale >> Catalog Cartepedia
Cuvinte cheie:
ficțiune, young adult, tragedie, destin, prietenie, iubire

Opinii editoriale

„Temele prieteniei, dragostei, pierderii și destinului se combină în acest roman, care ar trebui să fie citit cu un pachet de șervețele la îndemână.” 

Brightly

„Silvera continuă să integreze cu mare talent diversitatea, dizabilitatea și vocile tinerilor queer, într-o poveste plină de emoție. O carte care nu ar trebuie să lipsească de pe niciun raft cu cărți YA.”

School Library Journal

„Silvera reușește nu doar să surprindă emoția pură a celor care trebuie să se confrunte cu propria mortalitate, dar și să creeze niște personaje autentice, cu care poți relaționa și pe care îți dorești să le urmărești în aventura lor. Stilul său superb de scriere și talentul de povestitor te vor distruge, în cel mai bun mod posibil.”

Buzzfeed

„O poveste curajoasă, caldă, dar care te și bântuie. O poveste despre pierdere, speranță și puterea eliberatoare a prieteniei.”

Lauren Oliver, autoarea romanului O zi din șapte

„Adam Silvera își folosește talentul ca să forțeze cititorii să se gândească la cum își trăiesc viața acum și cum vor să și-o trăiască. Amândoi mor la sfârșit este o dovadă desăvârșită a talentului său de a pune cele mai relevante întrebări.”

Teen Vogue

„Un alt roman remarcabil semnat de Silvera. Te prinde, te face să meditezi și îți zdrobește sufletul, așa cum te poți aștepta încă din titlu.”

Kirkus Reviews

„Pe parcursul unei zile pline de evenimente, aceși tineri sensibili vorbesc sincer și profund despre destin, despre furie, despre nedreptate și despre ce înseamnă să fii în viață, până când prietenia lor se transformă în mod natural în ceva mai mult.”

Publishers Weekly
Adam Silvera
Adam Silvera
autor

Adam Silvera este scriitor american născut în cartierul Bronx, New...

vezi autor

Opinia cititorilor