TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Urzeala zorilor (Vol. 1) CO-ELL-UZSSDS-20-N-001
Vezi
galerie

Urzeala zorilor (Vol. 1)

de Elizabeth Lim

Id: #323494

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când un mesager imperial primește porunca de a-l aduce la palat pe maestrul croitor Tamarin, Maia decide să se deghizeze în bărbat și să îndeplinească sarcina primită în locul tatălui său, bolnav și incapabil să mai coasă. Este unica șansă a tinerei de a-și salva familia de sărăcie și de a scăpa de un mariaj pe care nu-l dorește. Lucrurile nu sunt însă atât de simple pe cât par: Maia este doar unul dintre cei doisprezece croitori siliți să se întreacă pentru a intra în slujba împăratului.

 

Competiția este acerbă, iar Lordul Vrăjitor, mâna dreaptă a suveranului, pare să își fi dat seama de minciuna tinerei. Totuși, nimic nu se compară cu provocarea finală: Maia trebuie să croiască trei rochii primejdios de încântătoare, care o vor duce până la capătul pământului…

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elizabeth Lim

Traducător: Iordana Ferenţ, Ştefan Ferenţ

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 9786069508022

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: CORINTeens

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Printre cele mai citite genuri literare citite de mine, se numără Fantasy și Young Adult. Mulțumesc prietenilor de la Cartepedia căci m-au invitat să vă recomand câteva cărți din aceste genuri. Astfel......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„O lectură incredibilă! De fiecare dată când bănuiam încotro se îndreaptă povestea, mă înșelam. O carte pe care o veți citi cu sufletul la gură!”

Tamora Pierce, autoarea seriei „Cercul de magie”

Magia unui basm, curajul și impetuozitatea unei excepționale aventuri și o protagonistă care își folosește creativitatea ca pe o armă. Iată elementele care transformă acest roman într-o adevărată nestemată pentru cei care îndrăgesc poveștile fantasy extravagante!”

Natasha Ngan, autoarea romanului Girls of Paper and Fire
Elizabeth Lim
Elizabeth Lim
Autor

ELIZABETH LIM și-a petrecut copilăria în zona golfului San Francisco, unde a avu...

vezi autor