TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Operațiunea Alfabetul TR-ALM-OPERAA-17-N-001
Operațiunea Alfabetul
Vezi
galerie

Operațiunea Alfabetul

de Al MacCuish

Titlu apărut în colecția PanDa la Pandora M

Id: #249912

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ești pe cale să intri într-o lume secretă. Nu mulți știu că, înăuntrul unei banale cutii poștale de culoare roșie din Londra, lângă Big Ben, se află sediul unui departament guvernamental strict secret.
E vorba de misteriosul Minister al Literelor, locul unde sunt create toate literele din lume. Vă vine să credeți sau nu, fiecare cuvințel pe care-l veți citi vreodată – chiar și cele pe care le citiți acum – și-a început existența în această cutie specială.
Dar nu uitați: povestea de față este strict confidențiala. Știți să păstrați un secret, nu-i așa?

Operațiunea Alfabetul este povestea unui băiețel pe nume Charlie Foxtrot. Tocmai a intrat la școală, și să învețe alfabetul i se pare o treabă ciudată și încurcată. Din fericire, zvonul despre strădania lui ajunge la urechile a doi agenți de la ultrasecretul Minister al Literelor, care convoacă Serviciul Special al Alfabetului (S.S.A.) să-i vina grabnic în ajutor.
Aruncate dintr-un tren în altul, reușind să scape de pisici înfometate și fiind escortate personal de o Ducesă curajoasă și eleganță, cele 26 de litere de la Serviciul Special al Alfabetului pornesc într-o aventură palpitantă că să-l găsească pe Charlie, să-l învețe alfabetul și să-i trezească dragostea pentru litere și povești.
Această povestioară plină de haz și splendid ilustrată este modul ideal în care copiii pot face cunoștință cu lumea minunată a cuvintelor și cu magia cititului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Al MacCuish

Traducător: Luminiţa Gavrilă

Data apariției: septembrie 2017

Titlu original: Operation Alphabet

ISBN: 978-606-978-014-5

Copertă: Paperback

Număr pagini: 64

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x26 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: secret

Editura: Pandora M

 

Din blogul Cartepedia

Roxana Covaliu Roxana Covaliu

,,Concepută ca un mijloc de a-i familiariza pe copii cu literele alfabetului, „Operațiunea Alfabetul” îl introduce pe micul cititor în interiorul misteriosului Minister al Literelor, unde personalul se......“

citește mai mult