TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Precomanda
PREȚ: 36,27 lei
-7%39 lei
Disponibilitate: Precomanda
Retur posibil: 365 zile
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

27 de pași

Tibi Ușeriu
Precomanda
PREȚ: 36,27 lei
-7%39 lei
Disponibilitate: Precomanda
Retur posibil: 365 zile
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Cu livrare în perioada 28 martie - 10 aprilie. Lumea mă știe drept alergător de anduranță. Ce nu știe, însă, e povestea vieților...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-023-387-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

27 de pași

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cu livrare în perioada 28 martie - 10 aprilie.

Lumea mă știe drept alergător de anduranță. Ce nu știe, însă, e povestea vieților mele paralele. Am fost pe rând: slugă la ciobani pe Bârgaie, porcar în armata română, azilant politic în Berlin, pizzar într-un restaurant italian, bodyguard la un interlop sârb, martor într-o galerie de alba-neagra în Gran Canaria și autor de jafuri armate. Am evadat din două închisori europene, dar nu și din a treia.

Vânat prin Interpol, am devenit client al unei pușcării de maximă securitate. Drept urmare, timp de aproape 10 ani am lipsit la apel din propria tinerețe, închis complet singur între 4 ziduri albe, foarte groase.
Cei care au auzit de mine după ce am câștigat 6633 Arctic Ultra vor descoperi în această carte povestea mea așa cum n-o știe și n-a auzit-o nimeni, niciodată. La fel și cei care, fără să fi întrebat înainte, m-au ales ca subiect al examenului de capacitate la limba română.
Autor: Tibi Ușeriu
Data apariției: ianuarie 2017
Editura: Aqua Forte
Pagini: 100
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
experiență, record, expediție, explorator
Locuri în topurile Cartepedia

Recenzii

Valentin Derevlean Valentin Derevlean 27 de pași  Până să citesc cartea aceasta, nu știam mare lucru despre Tibi Ușeriu. Nu urmăresc știrile despre performanțele de acest gen – maraton, urcat pe munți, curse raliuri prin Sahara – decât cu coada ochiului, ca pe un soi de știri la capitolul diverse. Cu siguranță nu știam ce înseamnă 6633 Arctic Ultra și nici cine era cu adevărat Tibi Ușeriu și ce a făcut el la viața lui.  Așa că pe mine volumul m-a prins nepregătit. Citeam capitolele ca pe un soi de roman de acțiune, violent, cu mult suspans și o intrigă ce te ține lipit de carte până o termini. Evident, recunoșteam locuri și povestea devenea incredibilă...
Vezi mai mult

Opinia cititorilor