TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ieşirea din întuneric
Ieşirea din întuneric
Vezi
galerie

Ieşirea din întuneric

de Steve Taylor

Titlu apărut în colecția SelfConnect la Livingstone

Id: #429940

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte prezintă miracolul prin care traumele şi suferinţa psihologică pot să dea naştere unei transformări spirituale.


Imaginaţi-vă că ajungeţi la un punct în care aţi pierdut totul, poate ca urmare a unei boli grave, a unei depresii sau dependenţe. V-aţi pierdut cariera, partenerul sau familia, speranţele de viitor şi respectul de sine şi sunteţi atât de disperaţi, încât simţiţi că nu puteţi să mergeţi mai departe. Tot ce v-a adus fericire pare să vă fi fost luat. Tot ce aţi muncit din greu să construiţi şi tot ce v-aţi imaginat că va fi viitorul vostru se dizolvă şi se transformă în nimic. în faţa voastră pare să nu fie nimic, în afară de durere, pierdere şi moarte şi atunci, în voi, are loc o transformare. Sinele vechi moare şi se naşte unul nou. Dintr-odată, aveţi un sentiment de uşurinţă şi de libertate, ca şi cum ar fi fost tăiate legăturile şi ridicate greutăţile. Lumea pare a fi un alt loc, cu un sens nou şi un ţel nou, cu o armonie nouă şi frumuseţe. Trecutul şi viitorul nu mai au nicio semnificaţie, iar grijile care vă umpleau mintea înainte nu mai contează. Tot ce contează e „existenţa” strălucitoare pe care poţi să o vezi în jur şi prezentul glorios pe care îl trăieşti.


În Ieşirea din întuneric, autorul Steve Taylor spune poveştile a peste 30 de oameni care au trecut prin diverse dificultăţi în viaţa lor. De asemenea, el a intervievat mai mulţi învăţători spirituali, printre care şi Eckhart Tolle, ale căror experienţe de transformare, de trezire li s-au întâmplat după o anumită suferinţă.


Această carte ne ajută să realizăm că întotdeauna alegerea stă în noi, de noi depinde dacă ne lăsăm acaparaţi de greutăţile vieţii sau putem trece peste ele trăind o stare de trezire spirituală.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Steve Taylor

Data apariției: mai 2014

Titlu original: Cum să te vindeci de traume cu ajutorul puterii interioare

ISBN: 978-606-93204-9-5

Copertă: Paperback

Număr pagini: 243

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Livingstone

Steve Taylor
Steve Taylor
Autor

Steve Taylor (născut în 1967), este autor englez și lector / cercetător în psiho...

vezi autor