TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea prezentului CV-ECT-PUTERP-16-N-001
Vezi
galerie

Puterea prezentului

de Eckhart Tolle

Titlu apărut în colecția Serie de autor Eckhart Tolle la Curtea Veche

Id: #244158

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mesajul cărţii de faţă este pe cât de simplu, pe atât de revelator: dacă alegem să trăim în prezent, ne dăm şansa de a avea o viaţă fericită. Pentru a ajunge însă acolo, trebuie să ne răspundem la o întrebare: imaginea pe care o avem asupra realităţii este, într-adevăr, cea mai adecvată? Ne reprezintă cu adevărat? Ştim cine suntem, care este puterea noastră reală şi în ce constă aceasta de fapt?



Conştientizând faptul că suntem Fiinţa din spatele gândirii, liniştea din spatele zgomotului minţii, iubirea şi bucuria din spatele durerii, ajungem la libertate, salvare, iluminare. Aducând prezentul în ceea ce simţim şi anulând identificarea cu corpul-durere, ne transformăm experienţa. Anularea identificării cu gândirea înseamnă să fim observatorii tăcuţi ai preocupărilor şi ai comportamentului nostru, dar mai ales ai tiparelor repetitive de gândire şi ai rolurilor jucate de către ego.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eckhart Tolle

Traducător: Alexandra Borş

Data apariției: aprilie 2016

Titlu original: The Power of Now: A Guide to Spiritual Enlightenment

ISBN: 978-606-588-858-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: iubire, identitate

 

Opinii editoriale

Puterea prezentului cuprinde un sistem de convingeri conform căruia este benefic să trăim ancoraţi în prezent. Filozofia cărţii pledează pentru debarasarea de «corpul-durere», o forţă distructivă pe care o exercită mintea şi ego-ul asupra corpului. Lucrarea este un bestseller tradus în 33 de limbi şi se bucură de apreciere din partea multor celebrităţi, cum ar fi Oprah Winfrey, care a declarat că este una dintre cărţile ei preferate, şi actori renumiţi, precum Meg Ryan şi Jim Carrey.

The New York Times

În cărţile sale, Tolle nu urmăreşte inducerea unei transformări spirituale subite în rândurile cititorilor, ci doreşte, mai curând, să împărtăşească o viziune complexă asupra psihologiei umane, ale cărei rădăcini merg până la budism, hinduism şi islamul sufit. Majoritatea oamenilor nu trăiesc cu adevărat în prezent, având senzaţia că momentul următor este mai important decât cel actual. Pentru unii, este cu adevărat revelator să conştientizezi că-ţi trăieşti viaţa chiar acum.

Oliver Burkeman, The Guardian
Eckhart Tolle
Eckhart Tolle
Autor

Învățătorul spiritual și scriitorul Eckhart Tolle s‑a născut în Germania și a st...

vezi autor