TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Osho. Cartea înțelegerii LI-OIF-OSHOCN-21-N-001
Osho. Cartea înțelegerii
Vezi
galerie

Osho. Cartea înțelegerii

de Osho

Titlu apărut în colecția Introspectiv la Litera

Id: #370350

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Descoperă și creează sensul propriei vieți, în funcție de individualitatea ta unică, și lumea ți se va dezvălui în toată frumusețea și complexitatea ei!

A înțelege într-un fel sau altul lumea din jurul nostru și pe noi înșine, a-i da un sens coerent ne ajută să trăim fericiți și împăcăți și să ne organizăm viață. Sensul acesta nu este însă general valabil, ci trebuie descoperit de fiecare dintre noi printr-o călătorie înspre propriul sine. Osho trasează jaloanele acestui drum interior, arătându-ne cum să ne eliberăm de condiționările sociale, de ceea ce am fost învățați să credem și să facem, și cum să ne regăsim sinele autentic.

De fapt, mintea noastră este plină de gânduri și de voci care nu ne aparțîn – vocile celor care toată viață ne-au arătat cum e mai bine și care au susținut aproape întotdeauna credință în dauna îndoielii, siguranță apartenenței la un grup în dauna aventurii individuale. Asta au făcut familia, religia, societatea.

Orice colectiv, ne spune Osho, are o minte, însă nu și un suflet. Iar sinele nostru, irepetabil, este tocmai sufletul, care nu poate fi decât individual. Că să ne eliberăm de ideile generale și de comportamentele sădite în noi încă din copilărie, Osho ne propune o viziune integratoare: fiecare din noi e o ființă deplină, făcută și din țărână, și din spirit, și din cunoaștere, și din îndoială. Calea către iluminare trece prin această completă acceptare de sine și respingere a oricăror convenții. Ea este primul pas către conștientă, către înțelegerea autentică a lumii și a propriei persoane că parte din lume.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Data apariției: martie 2021

ISBN: 9786063370229

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor