TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Parenting viral
Vezi
galerie

Parenting viral

de Mindy McKnight

Titlu apărut în colecția Familia la Curtea Veche la Curtea Veche

Id: #381280

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghid pentru stabilirea limitelor şi creşterea copiilor responsabili în mediul online
 

Descriere produs

Iată un ghid practic pentru părinţii care își doresc să se inițieze în secretele lumii digitale din secolul al XXI-lea. De la sfaturi şi trucuri despre aplicaţiile şi platformele de socializare ale momentului până la idei de organizare a căminului tău, Parenting viral îți propune reguli, structuri şi cadre pentru ca digitalul, noul membru al familiei tale, să nu vă strice armonia.

 

Ea însăși mamă și youtuber, Mindy McKnight îţi oferă un insight fresh despre ce înseamnă să fii părinte într-o eră dominată de touchscreen și de rețele, în care copiii tăi pot deveni la fel de ușor sclavi, victime sau stăpâni. Dar ține numai de tine să descoperi rețeta-minune după care să echilibrezi în familia ta avantajele și dezavantajele tehnologiei, astfel încât să vă folosiți de ea și mici, și mari fără să vă puneți în pericol. Un pont bun ar fi să mai dați cu toții câte o fugă și prin minunata lume analogică de care... nu-i așa că uneori vi se cam face dor?

 

Trebuie să ne educăm copiii prin puterea exemplului. Cea mai bună modalitate de a ne învăța copiii să nu se teamă de eșec este să le arătăm că nici noi, părinții, nu ne temem de el. Astfel, copiii ajung să gândească liber, să-și asume riscuri calculate și să devină uimitorii lideri de mâine, de care lumea are atâta nevoie. Propun să ne încurajăm copiii, să le lăudăm eforturile și să-i învățăm să-și accepte eșecurile, celebrându-le totodată fiecare reușită. Haideți să încercăm și să vedem ce se întâmplă!” – Mindy McKnight

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mindy McKnight

Traducător: Monica Dicu

Data apariției: septembrie 2021

Titlu original: Viral Parenting. A Guide to Setting Boundaries, Building Trust, and Raising Responsible Kids in an Online World

ISBN: 978-606-44-0968-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: copilărie, familie

 

Opinii editoriale

Frica este deseori simpla ezitare de a-ți asuma riscuri. Copiii care ajung să-și învingă această reținere profită de fiecare oportunitate pe care le o oferă viața.

Kamri Noel McKnight
Mindy McKnight
Mindy McKnight
Autor

Mindy McKnight a lansat site‐ul CuteGirlsHairstyles.com la sfârșitul anului 2008...

vezi autor