TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Grammar for kids. Volumul 1. English is Fun
Grammar for kids. Volumul 1. English is Fun
Vezi
galerie

Grammar for kids. Volumul 1. English is Fun

de Constantin Paidos, Cristina Dana Paidos

Titlu apărut în colecția Ghiduri pentru părinți la Gama

Id: #374674

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Grammar for Kids este un manual de limbă engleză pentru ciclul primar, redactat în două volume. Primul volum tratează alfabetul, substantivul, articolul nehotărât, pronumele, adjectivul, numeralul și prepozițiile, iar al doilea volum este dedicat verbului.

 

 

Cele peste 150 de exerciții integrează toate cele patru abilități lingvistice esențiale: ascultare, vorbire, citire și scriere. Explicațiile sunt succinte și clare, ilustrațiile – atrăgătoare pentru copil, iar activitățile – diverse: de la exerciții până la jocuri, poezii și cântece.

 

Manualul se poate folosi deopotrivă de cadrele didactice, dar și de părinți, care se pot substitui profesorului și pot transforma „lecțiile” într-o joacă educativă. Colecția English is Fun reunește cărți de învățare a limbii engleze, cu explicații succinte și ilustrații atrăgătoare, semnate de profesori cu experiență. Cartea cu activități îl ajută pe copil să își îmbogățească vocabularul limbii engleze și să își îmbunătățească cunoștințele gramaticii.

 

 

Din aceeași colecție mai fac parte: • Grammar made easy. Limba engleză pentru gimnaziu • Grammar for kids: the Verb. Volumul 2

extinde
 

Detalii produs

Autor: Constantin Paidos, Cristina Dana Paidos

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9789731499185

Copertă: Paperback

Număr pagini: 116

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x29 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama