TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Departe de trunchi EP-ROB-DEPADT-21-N-001
Departe de trunchi
Vezi
galerie

Departe de trunchi

de Robin Benway

Id: #368070

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ce înseamnă să fii o familie?
 

Descriere produs

NATIONAL BOOK AWARD, 2017
BESTSELLER NEW YORK TIMES

 
Când Grace, o adolescență de șaisprezece ani, se vede nevoită să își dea fiica nou-născută spre adopție, rămâne cu un mare gol în suflet. Părințîi ei adoptivi nu i-l pot umple, iar mama ei naturală e de negăsit. Dar atunci află că are frați. Maya, cu un an mai mică decât ea, a fost adoptată de o familie înstărită. Joaquin, la cei aproape optsprezece ani ai săi, a trecut prin șaptesprezece familii de plasament și printr-o adopție ratată. Grace ii caută și, curând, între cei trei se stabilește o conexiune puternică. Fiecare se bucură să cunoască pe cineva de același sânge, dar toți păstrează secrete. Deși o doare faptul că sora și fratele ei nu par interesați s-o găsească pe mama lor, Grace va stărui în căutările sale.
 
 
Din trei perspective cu multiple fațete se împletește, emoționant și tulburător, povestea despre ce înseamnă să faci parte dintr-o familie, despre efectele dezastruoase ale rupturii familiale, dar și despre speranța, dragoste și legăturile care se construiesc, temeinic și profund, chiar și „departe de trunchi”.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Robin Benway

Traducător: Sorin Petrescu

Data apariției: februarie 2021

Titlu original: Far from the Tree

ISBN: 9786068754796

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Epica Publishing

Teme: emoții, identitate, iubire, secret

 

Opinii editoriale

De la prima până la ultima pagină, acest roman plin de compasiune, amuzant, emoţionant și pe care nu îţi vine să-l lași din mână reușește să dea o definiţie convingătoare conceptului de familie.”

Kirkus Reviews

Prin intermediul unei naraţiuni la persoana a treia, plină de înţelegere și lipsită de judecăţi, Benway sondează sufletele celor trei personaje principale, pe măsură ce acestea se luptă să-și învingă sentimentele de inadecvare, de abandon și de trădare, învăţând treptat să se accepte pe sine și reciproc.

Publishers Weekly

Benway are talentul rar de a se eclipsa aproape complet ca naratoare, adoptând în schimb, alternativ, perspectiva fiecărui personaj în parte. […] Cartea aceasta reprezintă un strălucit exerciţiu de empatie.

New York Times
Robin Benway
Robin Benway
Autor

Robin Benway este o foarte îndrăgită scriitoare de romane pentru adolescenţi și...

vezi autor