TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Furia Dimineții (Vol. 3) - HC PA-PIB-FURIAD-17-N-001
Vezi
galerie

Furia Dimineții (Vol. 3) - HC

de Pierce Brown

Titlu apărut în colecția Serie de autor Pierce Brown la Paladin

Id: #251207

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

#1 New York Times Bestseller

Finalist al Premiului International Thriller Writers 2017


Abandonat de Mustang, luat drept mort de Fiii lui Ares, adus în pragul nebuniei de singurătatea și întunecimea de mormânt a carcerei în care este ținut închis, Secerătorul e redus la acel Darrow din Lykos care era la începuturi.


Totul pare pierdut. Dar cu ajutorul prietenilor pe care încă-i mai are, Darrow reușește să evadeze din mâinile Șacalului, ceea ce se dovedește cea mai ușoară parte a misiunii lui. Cea mai complicată este să-i inspire pe cei asupriți să găsească curajul să se revolte, puterea să rupă lanțurile, îndrăzneala să viseze la o lume complet diferită față de tot ce știau până acum. Căci a venit în sfârșit momentul revoluționării Societății abuzive.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Pierce Brown

Traducător: Iulia Pomagă

Data apariției: noiembrie 2017

Titlu original: Morning Star

ISBN: 9786068673677

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 688

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Paladin

Teme: aventură, curaj, singurătate, societate

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Din blogul Cartepedia

Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Și iată că povestea lui Darrow Secerătorul ajunge la final. „Furia dimineții” e al treilea volum al trilogiei lui Pierce Brown și încheie un prim capitol din lupta roșilor împotriva sistemului social......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

[Pierce] Brown ar putea fi numit cel mai bine păstrat secret al science-fictionului. În Furia Dimineții, devastatorul și înălțătorul episod final al trilogiei, autorul se joacă cu volumul, oscilând între evadări spațiale furtunoase și tratative tăcute, tensionate între rivali, iar dialogul cinematografic emană atâta exactitate și suspans, încât aproape că poți auzi un ac căzând între pagini. Realizarea lui Brown stă în crearea unei lumi a defectelor, a fricii și a promisiunilor incomod de familiară.

Entertainment Weekly

Multistratificat și colcăind de personaje care se mișcă într-o lume a umbrei situată undeva între mit și istorie, cam ca în Dune al lui Frank Herbert. Un sfârșit ambițios și foarte satisfăcător pentru o saga monumentală.

Kirkus Reviews
Pierce Brown
Pierce Brown
Autor

Pierce Brown s-a născut în 1988 în Colorado, dar a trăit în peste opt state din...

vezi autor