TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nouă prinți din Amber (Vol.1) PA-ROZ-NPDACD-19-N-001
Vezi
galerie

Nouă prinți din Amber (Vol.1)

de Roger Zelazny

Titlu apărut în colecția Paladin | Fantasy la Paladin

Id: #261914

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Cred că prețul pentru a fi un prinț al Amberului este că nu poți să ai niciodată încredere în tine însuți.”


Se spune că cei mai înverșunați dușmani îți sunt chiar vechii prieteni, dar Corwin duce războiul pe un front mult mai personal. Frații și surorile sale, sânge din sângele lui, sunt inamicii de moarte ai moștenitorului din Amber. Însă oare numai el e îndreptățit la tron? Tărâmul plin de magie al Amberului se pregătește pentru o bătălie de proporții, oferind forțelor întunecate prilejul ideal de a pune stăpânire pe regat. 

 

„În seara asta o să-ți sug măduva din oase, mi-a zis. 

O să le golesc și o să le fac fluiere. Și, în timp ce voi cânta la ele, spiritul ți se va chirci în chinuri fără de trup.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Roger Zelazny

Traducător: Bogdan Perdivară

Data apariției: iunie 2019

Titlu original: Nine Princes in Amber (The Chronicles of Amber #1)

ISBN: 9786069000007

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 616

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Paladin

Teme: aventură, identitate, război

 

Din blogul Cartepedia

Mihai Pricopoaia Mihai Pricopoaia

,,Roger Zelazny a reușit ceea ce a nu a mai reușit nimeni până la el. Să integreze magistral lumea contemporană într-un univers fantasy. Amber-ul este, în același timp, cel mai complicat univers pe care......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Seria Cronicile din Amber este visul oricărui cititor de fantasy: suficient de lungă, dar nu prea lungă, imersivă, inteligentă, conectată cu numeroase alte opere ale literaturii de imaginație. Și, nu în ultimul rând, spectaculoasă, incredibil de spectaculoasă. Practic nu există timpi morți, iar ritmul rămâne extrem de alert.

Editura Paladin, blog

Excelentă și necesară inițiativa editurii Paladin de-a publica o reeditare completă a probabil celei mai interesante serii fantasy a anilor șaptezeci-optzeci. Da, știm, seria a mai apărut o dată, integral, acum nu foarte mulți ani, după o altă încercare de acum vreo 25 de ani, timidă, e drept, când a apărut primul volum. De ce zic că acum era necesară o nouă integrală? Pentru că cea veche nu se mai găsește. Pentru că apare într-un omnibus elegant, visul oricărui bibliofil. Pentru că este o traducere nouă. Și pentru că Amber trebuie redescoperită permanent, de noi și noi generații de cititori.

Liviu Szoke, pentru blogul Paladin

Disprețul poate să fie un liant puternic, chiar dacă este eclipsat de o faptă mârșavă, o lovitură de stat sau o tentativă de asasinat. Legăturile dintre frați sunt complicate, cu atât mai mult când premiul final este tronul din Amber, clădit prin sacrificii, trădări și un lanț aparent nesfârșit de alianțe, făurite doar cu scopul detronării următorului prinț ce va îndrăzni să revendice coroana.

Simona Stoica, pentru blogul Paladin
Roger Zelazny
Roger Zelazny
Autor

Roger Joseph Zelazny este un celebru autor american de SF și fantasy. I-a fost d...

vezi autor
Bogdan Perdivară
Bogdan Perdivară
Traducător

Bogdan Perdivară s-a născut în Botoşani. A terminat un liceu pedagogic şi Facult...

vezi autor