TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cină cu ficat și inimă TR-MIA-CICFII-18-N-001
Cină cu ficat și inimă
Vezi
galerie

Cină cu ficat și inimă

de Mihaela Apetrei

Id: #254050

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

“Poți rezolva enigme, dar nu ai cum să „rezolvi“ oameni. Pentru că omul, să-i zicem personaj, e o matrioșkă de enigme și oricât de bine ai înțelege, până la urmă, cum într-o situație s-a ajuns de la cauză la efect, e doar o pojghiță de înțelegere care, odată spartă, te aruncă-n apa adâncă și foarte rece.

Invitațiile la cină sunt pentru obezul Murki un fel de tactică de supraviețuire. Numai că aceste invitații declanșează un șir de morți misterioase, din care lipsesc mobilul și arma crimei.
Doar câțiva oameni dețin amănuntele care pot dezlega enigma. Și, în final, cu toții trebuie să răspundă la o întrebare: oare este o crimă să-ți dorești să fii fericit?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihaela Apetrei

Data apariției: mai 2018

ISBN: 978-606-400-465-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Din blogul Cartepedia

Roxana Covaliu Roxana Covaliu

,,Romanul polițist al Mihaelei Apetrei se citește repede, ușor și plăcut. Cîteva surprize, dar și unele clișee pîndesc cititorul printre paginile lui, însă în ansamblu vorbim despre o poveste suficient......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Mihaela Apetrei construiește cu acribia, pasiunea și talentul unui pictor de boabe de orez personaje atât de verosimile, de palpabile, încât le simți respirația, parfumul, le trăiești stările, chiar și atunci când n-ai vrea deloc asta, dându-ți senzația că aceste personaje au scris singure povestea asta extraordinară, deci, și tu. Or, asta se numește arta de a scrie un roman.” — 

Ana Barton, scriitoare