TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mara Dyer. Începutul (Vol.1) TR-MIH-MARDNV-16-N-001
Mara Dyer. Începutul (Vol.1)
Vezi
galerie

Mara Dyer. Începutul (Vol.1)

de Michelle Hodkin

Titlu apărut în colecția Fiction Connection, Young Fiction la Trei

Id: #244356

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mara se trezește într-o bună zi la spital, fără să știe de ce se află acolo și ce anume i s-a întâmplat. Amintirile îi revin treptat și dureros, știe că a avut un accident îngrozitor, în care prietenii ei au murit, dar ea a scăpat aproape fără nicio zgârietură. Deși familia ei hotărăște să înceapă o viață nouă în Florida, amintirile o asaltează pe Mara, provocându-i episoade psihotice. 
În acest amestec straniu de nebunie și realitate, Noah, cel mai frumos băiat pe care l-a văzut vreodată, pare să se fi îndrăgostit de ea.

Cât din aventurile Marei Dyer sunt vis și cât sunt adevăr? E doar o adolescentă care suferă de sindrom post-traumatic sau există ceva mai misterios în spatele închipuirilor ei?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Michelle Hodkin

Traducător: Ana Dragomirescu

Data apariției: mai 2016

Titlu original: The Unbecoming of Mara Dyer

ISBN: 978-606-719-665-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

“Găsim în trilogia lui Michelle Hodkin ecouri din Carrie a lui Stephen King. Scris din perspectiva Marei, primul volum al trilogiei alternează ingenios perspectivele. Trecerile de la lucruri cotidiene la coșmar și halucinație sunt neașteptate, dar se produc firesc și-ți dau fiori.”

Los Angeles Times

“Felul în care Hodkin exploatează ambiguitatea sporește suspansul, aprofundând nu doar posibilitățile psihologice, ci și artificiile narative. E o poveste realistă despre nebunie, o poveste fantastică sau una polițistă?”

Kirkus Reviews

“Talentul și inteligența lui Michelle Hodkin sunt evidente – de la descrierile înfricoșătoare la scenele romantice. N-am mai citit așa ceva.”

Veronica Roth
Michelle Hodkin
Michelle Hodkin
Autor

Michelle Hodkin a crescut în Florida, a mers la colegiu în New York și a studiat...

vezi autor