TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mâna de pe zid (Vol. 3) TR-MAJ-MDPZSS-21-N-001
Mâna de pe zid (Vol. 3)
Vezi
galerie

Mâna de pe zid (Vol. 3)

de Maureen Johnson

Titlu apărut în colecția Fiction Connection Young la Trei

Id: #371456

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Academia Ellingham pare să fie blestemată. Acum au mai murit trei oameni, toți victime aflate la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Și toate s-au întâmplat exact în momentul celui mai mare triumf al lui Stevie…


Pentru că ea știe cine este Maestrul Minciunilor. A rezolvat enigma. Cel mai mare mister al secolului. Sau cel puțin așa crede ea. Stevie e sigură că toate evenimentele se leagă între ele. Morțile din prezent. Morțile din trecut. Alice Ellingham și David Eastman, ambii dispăruți.
Apoi se produce un nou accident, Vermontul este amenințat de o furtună puternică, iar Academia este evacuată. Iar Stevie rămâne pe munte să înfrunte furtuna — și un ucigaș.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Maureen Johnson

Traducător: Camelia Ghioc

Data apariției: aprilie 2021

Titlu original: The Hand on the Wall

ISBN: 978-606-40-1015-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: moarte, pericol

 

Opinii editoriale

„De-a lungul unui roman polițist cu urzeală complicată și ritm alert, Johnson demonstrează cum poate apropierea de avere și putere să modeleze și să deformeze caracterul cuiva, fie cu intenții bune, fie rele. Talentele și pasiunile neobișnuite ale personajelor secundare completează abilitățile de detectiv ale lui Stevie (…) Un final pe deplin mulțumitor, în stil Poirot, pentru seria lui Johnson.”

Kirkus Reviews

„Ultimul volum al trilogiei este amuzant și satisfăcător, o adevărată încântare pentru amatorii de romane mystery, fie că sunt adolescenți, fie că sunt adulți.”

School Library Journal

„Cititorii vor fi nerăbdători să știe cum se încheie seria, dar își vor dori să nu se termine cartea. Debordând de intrigi, reflecții și profunzimi, Mâna de pe zid este un mystery al momentului prezent, dar care va dăinui.”

San Francisco Bookreviews
Maureen Johnson
Maureen Johnson
Autor

Maureen Johnson, născută în 1973 la Philadelphia, este autoare de bestselleruri...

vezi autor