TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Băiatul cu pijamale în dungi (Vol. 1) RA-JOB-BICPND-16-N-001
Băiatul cu pijamale în dungi (Vol. 1)
Vezi
galerie

Băiatul cu pijamale în dungi (Vol. 1)

de John Boyne

Id: #247143

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Aceasta este povestea unui băieţel german pe nume Bruno, al cărui tată a primit o slujbă foarte importantă, ceea ce înseamnă că toată familia trebuie să se mute departe de oraş, într-un loc ciudat, unde casa lor e singura locuinţă adevărată şi unde în spatele unor garduri nesfârşite se află sute, poate mii de oameni îmbrăcaţi în pijamale în dungi.

 

Bruno se străduieşte să înţeleagă ce se întâmplă în jurul său. Cititorul bănuieşte despre ce e vorba, dar bietul Bruno, nu. Porneşte aşadar să exploreze împrejurimile şi întrezăreşte un punct care devine o pată şi pata, un băiat. Se poate să existe un moment în care Bruno îşi va pierde inocenţa copilăriei şi va începe să întrezărească adevărul, dar poate că lucrurile vor evolua şi mai rău şi el nu va descoperi deloc adevărul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John Boyne

Traducător: Lucia Ostafi-Iliescu

Data apariției: decembrie 2016

Titlu original: The Boy in the Striped Pyjamas (The Boy in the Striped Pyjamas #1)

ISBN: 978-606-776-184-9

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 235

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: copilărie, prietenie, Al Doilea Război Mondial, nazism

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Bruno, fiul unuia dintre oamenii de bază ai lui Hitler, trăia fericit împreună cu familia sa, într-o casă mare și frumoasă din Berlin. Dar fericirea lui a fost brusc spulberată de vestea că trebuie să......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Un roman care îi va impresiona pe copii și pe adulți în egală măsură; de fapt, vorbim despre un succesor al unor capodopere precum Să ucizi o pasăre cântătoare și De veghe în lanul de secară, percum și al cărților care tratează subiectul pierderii inocenței.

Barry Forshaw

O poveste extraordinară despre prietenie și ororile războiului văzute prin ochii a doi băieței... Talent literar crud, la cel mai înalt nivel! Vrem mai mult!

Irish Independent