TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pierdută în așteptare LE-GYL-PIERNA-20-N-001
Pierdută în așteptare
Vezi
galerie

Pierdută în așteptare

de Gytha Lodge

Id: #308534

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Într-o noapte caldă de iulie, în 1983, șase prieteni merg cu cortul în pădure. Inteligenți și înzestrați, ei sunt sortiți unor lucruri mărețe. Aurora Jackson este mai mult decât încântată că își poate urma sora mai mare. Ce nu știe ea este că nu se va mai întoarce niciodată acasă. Treizeci de ani mai târziu, s-a descoperit un cadavru. Detectivul Sheens este chemat la fața locului, știind deja ce îl așteaptă: cadavrul Aurorei Jackson. Dar asta nu e tot, cei șase și-au păstrat prezumția de nevinovăție până când cadavrul este găsit într-o ascunzătoare doar de ei știută. S-ar părea că dintotdeauna criminalul a fost aproape, foarte aproape.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gytha Lodge

Traducător: Oana Pascu

Data apariției: ianuarie 2020

ISBN: 978-606-029-181-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Libris Editorial

Teme: prietenie

 

Opinii editoriale

"Această povesteplină-ochi de suspans conține atât senzațiile țări specifice genului cât și pericolele pe care le poate întâmpina un adolescent pe punctul de a deveni un adult responsabil pentru acțiunile saleFascinația poveștii vine din studiul atent asupra caracterelor acestor personaje, acum matureniște piese-cheie în misterul din jurul crimei care nu ar fi trebuit  vadă lumina zilei."

The New York Times

"Ce minune! Un thriller ca un tirbușon bine-răsucit, unde adevărul este tăios ca lama unui cuțittransformându-se treptat într-o odă delicată închinată pierderii și așteptăriiPregătiți-va  fiți bântuiți!"

A. J. Finn, autorul cărții Femeia de la fereastră

"Un debut uimitor. Personaje create în mod ingenios, cu un fir narativ încâlcit care m-a făcut  parcurg paginile dincolo de ora de culcare."

Heidi Perks, autoarea cărții Now You See Her
Gytha Lodge
Gytha Lodge
Autor

Gytha Lodge este o scriitoare britanică. Romanul Pierdută în așteptare este car...

vezi autor