TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cincizeci de umbre ale lui Grey (Vol. I) TR-ELJ-CDUALG-12-N-001
Vezi
galerie

Cincizeci de umbre ale lui Grey (Vol. I)

de E. L. James

Titlu apărut în colecția Eroscop la Trei

Id: #212257

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut.

# 1 Amazon.com

# 1 New York Times Bestseller

# 1 Amazon.co.uk

# 1 Bookseller

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey, primul volum al trilogiei, a beneficiat de articole pe prima pagină în celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal şi un prim tiraj de 750.000 de exemplare. Această prima tipărire s-a dovedit în câteva zile insuficientă, astfel că editorul american s-a văzut "obligat" să retipărească romanul. După doar şase săptămâni de la lansare cartea s-a vândut doar în SUA în 10.000.000 de copii, după cum a anunţat New York Times. Apărută şi în Marea Britanie, cartea urmează să fie tradusă în peste 30 de ţări. Drepturile de ecranizare ale romanului au fost câştigate de Universal Pictures.

Citeşte cartea despre care vorbeşte toată lumea!

Romantic, amuzant şi încărcat de erotism, acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină. Anastasia Steele, studentă la filologie, îi ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găseşte foarte atractiv şi de-a dreptul intimidant. Retrasă şi interiorizată, Ana este şocată să constate că, pentru prima dată în viaţă, este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât să-l dorească şi mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de şarmul şi succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunşi şi ghidat de o excesivă nevoie de a-i controla pe ceilalţi. Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentală impusă de Christian? Și dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?

Mai multe case de producţie, printre care Warner Bros, Sony, Paramount şi Universal Pictures au înaintat ofertele pentru achiziţionarea drepturilor de ecranizare a trilogiei scrisă de E. L. James. Pe 26 martie 2012, drepturile au fost obţinute de Universal Pictures, pentru suma de 5 milioane de dolari. E L James a solicitat să păstreze un anumit control asupra ecranizării celor trei volume scrise de ea. Actori, precum Ian Somerhalder (The Vampire Diaries; Lost) şi Alexander Skarsgård (True Blood; Battleship; Straw Dogs; Melancholia) şi-au exprimat interesul de a juca rolul lui Christian Grey. Cele 50 de vicii ale Domnului Grey face parte dintr-o trilogie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: E. L. James

Traducător: Constantin Dumitru Pălcuş

Data apariției: 2012

Titlu original: Fifty Shades of Grey

ISBN: 978-973-707-663-2

EAN-13: 9789737076632

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 616

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

Cele cincizeci de vicii ale Domnului Grey este doar primul volum din trilogia scrisă de E.L. James, o serie care a avut parte de-o traiectorie extrem de interesantă. Autoarea a început prin a scrie pe un site dedicat fanilor Twilight. Mai departe, povestea a fost publicată ca şi e-book, iar popularitatea de care s-a bucurat a transpus-o în forma actuală, aducându-i şi un contract pentru ecranizare.”

Un viciu cât 50 - Elena Potocean - bookblog.ro

Cum se explică incredibilul succes al cărţii? Este întocmai ca în cazul filmelor – stupide de multe ori – cu poveşti de amor cu vampiri, care aduc producătorilor beneficii enorme.”

Cum se ajunge în top cu o carte erotică/ de Stelian Ţurlea - Stelian Turlea - zf.ro

Nimic nu este mai intrigant decat o femeie careia ii place sa fie urmarita, palmuita si biciuita de un tanar si nemilos om de afaceri.”

Nuvela erotica de duzina, ce-a ajuns "virala" - Bogdan Popovici - raftulcuidei.ro
E. L. James
E. L. James
Autor

După ce a lucrat douăzeci şi cinci de ani în televiziune, E. L. James a hotărât...

vezi autor