TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mândrie și prejudecată (ediţie bilingvă) NI-JAA-MNIPEB-19-N-001
Mândrie și prejudecată (ediţie bilingvă)
Vezi
galerie

Mândrie și prejudecată (ediţie bilingvă)

de Jane Austen

Id: #307585

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Volumul Mândrie şi prejudecată al scriitoarei Jane Austen este un roman de moravuri, captivant şi, în acelaşi timp, plin de umor. A fost publicat în 1813, într-o perioadă când pentru o femeie era esenţial să-şi găsească un soţ bogat, care să-i ofere siguranţă financiară în viitor. Când un burlac chipeş şi care co­respunde pretenţiilor vremii – Mr. Bingley – se mută în vecină­tate, la Netherfield Park, surorile Bennet şi neliniştita lor mamă devin nerăbdătoare să-l întâlnească. Scriitura lui Jane Austen este inteligentă şi plină de perspicacitate, iar Elizabeth Bennet, spirituala eroină a cărţii, şi Mr. Darcy, peţitorul chipeş, dar dis­tant, sunt două dintre cele mai cunoscute personaje din litera­tura occidentală.

 

În această ediţie, povestea surorilor Bennet este abreviată şi re­povestită de John Kennett pentru a fi mai uşor de citit, dar per­sonajele principalele şi întâmplările au rămas aceleaşi.

 

Fie că sunteţi studenţi, învăţaţi engleza sau sunteţi doar în cău­tarea unei lecturi deosebite în această limbă, romanele propuse într-o versiune abreviată cuprind elementele-cheie ale volume­lor originale. Fiecare lucrare conţine un rezumat al cărţii, carac­terizări ale personajelor, contextul istoric în care se desfăşoară acţiunea, o biografie a autoarei şi un glosar, având, în plus, şi un CD cu textul în engleză.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jane Austen

Data apariției: noiembrie 2019

ISBN: 978-606-38-0343-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română, Engleză

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: căsătorie, iubire

Jane Austen
Jane Austen
Autor

Jane Austen s-a născut pe data de 16 decembrie 1775 în localitatea Steventon din...

vezi autor