TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vraja spinilor (Vol. 1) SB-MAR-VRAJAS-20-N-001
Vraja spinilor (Vol. 1)
Vezi
galerie

Vraja spinilor (Vol. 1)

de Margaret Rogerson

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #312909

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O ucenică. O bibliotecă magică. Un vrăjitor puternic.
Și o luptă pe viață și pe moarte pentru salvarea Marilor Biblioteci.


Toți vrăjitorii sunt malefici. Elisabeth a știut asta întotdeauna. Abandonată de mică, a fost crescută în una dintre Marile Biblioteci din Austermeer și a crescut printre unelte vrăjitorești – grimoare magice care șoptesc pe rafturi și își zornăie lanțurile de fier. Dacă sunt provocate, se transformă în monștri grotești din cerneală și piele.

 

Când un act de sabotaj eliberează cel mai periculos grimoar din bibliotecă, intervenția disperată a lui Elisabeth o implică în complot. Neavând pe nimeni altcineva la care să apeleze, cu excepția dușmanului ei de moarte, vrăjitorul Nathaniel Thorn, și a misteriosului său slujitor demonic, Silas, se trezește în mijlocul unei conspirații vechi de secole, care ar putea să ardă până în temelii nu numai Marile Biblioteci, ci și întreaga lume odată cu ele.

 

În timp ce legătura dintre ea și Nathaniel devine din ce în ce mai strânsă, Elisabeth începe să pună sub semnul întrebării tot ce a fost învățată – despre vrăjitori, despre bibliotecile pe care le iubește, despre sine însăși. Pentru că Elisabeth are o putere pe care niciodată nu ar fi bănuit-o și un viitor pe care niciodată nu și l-ar fi putut imagina.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Margaret Rogerson

Traducător: Simona Ștefana Stoica, Alina Marc-Ciulacu

Data apariției: mai 2020

Titlu original: Sorcery of Thorns #1

ISBN: 9786069072158

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 488

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: magie

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Printre cele mai citite genuri literare citite de mine, se numără Fantasy și Young Adult. Mulțumesc prietenilor de la Cartepedia căci m-au invitat să vă recomand câteva cărți din aceste genuri. Astfel......“

citește mai mult
Beatrice-Andreea  Porumb Beatrice-Andreea Porumb

,,Această poveste m-a fermecat iremediabil încă de la cuvintele pe care autoarea ni le-a dedicat: „Pentru toate fetele care s-au regăsit în cărți.” Am știut pe loc faptul că minunăția aceasta va deveni......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Dacă sunteți în căutarea magiei, o veți găsi în Vraja spinilor. O nestemată fermecătoare, o poveste de iubire care arde lent, prieteni loiali și un worldbuilding extraordinar. Mi-a plăcut la nebunie fiecare moment al poveștii.

Stephanie Garber, autoarea seriei „Caraval”

Cu un ritm alert, o mare forță evocatoare și o notă de umor înțepător, această carte m-a cucerit de la începutul gotic și până la finalul perfect.

Katherine Arden, autoarea cărții „Ursul și privighetoarea”

Asemenea grimoarelor din paginile ei, Vraja spinilor trăiește, respiră și te cheamă tot mai aproape cu fiecare cuvânt fermecător. Un roman fantasy clasic, de cea mai bună calitate.

Julie C. Dao, autoarea cărții „Forest of a Thousand Lanterns”

Debordând de un farmec învăluitor, Vraja spinilor este un rezultat de excepție al talentului jucăuș al lui Margaret Rogerson, care dă dependență. Această carte este încântare pură.

Jessica Clues, autoarea trilogiei „Kingdom of Fire”

O aventură captivantă, cu numeroase personaje fascinante, o poveste de dragoste care arde lent și o lume în care merită să te pierzi.

Kirkus Reviews

O cursă împotriva timpului plină cu magie demonică, cadre vii și clasica tensiune romantică, Vraja spinilor este un roman gotic de calitate, care îți dă fiori.

BookPage
Margaret Rogerson
Margaret Rogerson
Autor

Margaret Rogerson este autoarea romanului An Enchantment of Ravens, bestseller N...

vezi autor
Simona Ștefana Stoica
Simona Ștefana Stoica
Traducător

S-a născut în noiembrie 1991. După ce studiile de economie începute s-au dovedit...

vezi autor