TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Război și dragoste CO-JUB-RZBOID-21-N-001
Război și dragoste
Vezi
galerie

Război și dragoste

de Julie Berry

Id: #373365

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un roman de dragoste tulburător, a cărui acțiune se desfășoară pe mai multe planuri în primejdioasele zile ale celor doua războaie mondiale, când zeii țin în palmă soarta – și inimile – a patru muritori.

Suntem în anul 1917, când Primul Război Mondial e la zenit. Hazel și James se întâlnesc la o petrecere londoneză. Ea este o pianistă timidă și talentată, el este un proaspăt recrut care visează să devină arhitect. Cei doi se îndrăgostesc, însă James este imediat trimis pe câmpul de luptă.

Cam în aceeași perioadă ajunge în tranșee și Aubrey Edwards, un muzician talentat, acum membru al regimentului de infanterie 15 New York – format exclusiv din soldați afro-americani trimiși în Europa să ajute la încheierea Marelui Război. Nu este de mirare, așadar, că ultimul lucru la care se gândește tânărul este dragostea. O întâlnește însă pe Colette Fournier, o cântăreață belgiană care a supraviețuit unei tragedii incredibile cauzate de germani.

Treizeci de ani mai târziu, zeița greacă Afrodita le deapănă soțului său, Hefaistos, și amantului său, Ares, povestea celor patru tineri, căci e dornică să dea de capăt unei dileme vechi de când lumea: de ce se împletesc întotdeauna Dragostea și Războiul? Hotărâtă să găsească un răspuns care să îl mulțumească pe gelosul său soț și, totodată, să evite un proces pe Muntele Olimp, Afrodita dezvăluie ițele unei povești despre prejudecăți, traume și muzică, demonstrând că Războiul nu va egala niciodată în putere Dragostea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Julie Berry

Traducător: Iuliana Dumitru

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786067939637

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: CORINTeens

Teme: iubire, război

 

Opinii editoriale

„Un adevărat deliciu, o țesătură romanescă efervescentă, plină de umor, tragedie, romantism și mitologie. Categoric, una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit anul ăsta!”

KATE QUINN, autoarea romanului Rețeaua Alice

„Julie Berry scrie despre trecut ca și cum l-ar fi trăit ea însăși.”

JENNIFER DONNELLY, autoarea romanului Sora vitregă

„O poveste de dragoste de neuitat, olimpiană ca formă, omenească în fond și cu o proză atât de lirică, încât trebuie să fi fost de inspirație divină.”

Kirkus Reviews
Julie Berry
Julie Berry
Autor

Julie Berry este autoare de cărți pentru copii și adulți care au câștigat numero...

vezi autor