TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jurnalul unui puşti (Vol.1) - HC 9786060866596
Vezi
galerie

Jurnalul unui puşti (Vol.1) - HC

de Jeff Kinney

Titlu apărut în colecția Cărţi cu haz la Arthur

Id: #313585

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cărțile din seria „Jurnalul unui puști" s-au vândut în 250 de milioane de exemplare în toată lumea, au fost traduse în 65 de limbi și sunt citite în 140 de țări


Primul titlu din seria Jurnalul unui puşti, prin care autorul american Jeff Kinney şi-a făcut un senzaţional debut pe piaţa editorială internaţională, a rămas, timp de 89 de săptămâni, cea mai bine vândută carte din prestigioasa listă de literatură pentru copii a celor de la The New York Times. Doar doi autori în afară de Kinney au avut, într-un an, mai mult de un titlu în lista celor mai bine vândute 25 de cărţi ale cotidianului american: Barack Obama şi Stephanie Meyer. Peste 11 milioane de exemplare ale aventurilor în benzi desenate prin care trece protagonistul Gregory "Greg" Heffley circulă acum în bibliotecile copiilor din toată lumea. În martie 2010 a fost lansat în cinematografele americane lungmetrajul animat realizat de 20th Century Fox după Jurnalul unui puşti, filmul bucurându-se de un mare succes şi fiind programat să ajungă în curând şi pe marile ecrane din România.


Cei mici, care nu se dau, de cele mai multe ori, în vânt după „sportul" lecturii, s-au îngrămădit nu doar la citit, ci şi la recenzii: mulţi dintre cei care au empatizat cu ingeniosul personaj s-au înregistrat povestind şi ridicând în slăvi cărţile lui Kinney, postându-şi filmuleţele pe YouTube. În reţelele sociale precum Facebook, au apărut ca ciupercile după ploaie grupuri de fani ai seriei Jurnalul unui puşti, iar în căsuţa de email a autorului au ajuns până acum peste 60.000 de mailuri de la micii cititori, care doreau fie să-l felicite, fie să ştie mai multe despre bucătăria internă a cărţii lor preferate.


În primul volum al seriei care a făcut ravagii în rândurile pieţei editoriale pentru copii, protagonistul, Greg Heffley, elev de şcoală generală, are de înfruntat mai toate problemele specifice vârstei: popularitatea în faţa colegilor, eternele fâstâciri în faţa fetelor, pofta de joc mult mai mare decât pofta de lecţii. Plină de umor şi de poante presărate la fiecare rând, desenată impecabil şi perfect potrivită universului puştilor, ediţia românească a Jurnalului unui puşti, aflată deja la al doila tiraj, îi va convinge până şi pe cei mai leneşi copii că lectura nu este deloc o activitate plictisitoare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jeff Kinney

Ilustrator: Jeff Kinney

Traducător: Andra Matzal

Data apariției: iunie 2021

Titlu original: Diary of a Wimpy Kid (Diary of a Wimpy Kid #1)

ISBN: 9786060866596

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: aventură, şcoală

Editura: Arthur

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,Greg şi prietenul său, Rowley duc, în acest prim volum, printre altele, o bătălie a cadourilor de Crăciun. Bătălie pe care Greg o pierde pentru că, se pare, nimeni din familia sa nu acordă atenţie do......“

citește mai mult
Jeff Kinney
Jeff Kinney
Autor, ilustrator

Jeff Kinney (n. 1971), designer american de jocuri online şi autor al hiperceleb...

vezi autor