TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
La piscină. Prietenii lui Năsuc (Vol. 4)
Vezi
galerie

La piscină. Prietenii lui Năsuc (Vol. 4)

de Cristina Elena Gheorghiu

Id: #375018

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O poveste răcoritoare și frumos mirositoare



Năsuc și prietenii lui - Grăsuțul, Mustăcilă, Gustărică și Gură-Cască – sunt conduși de arșiță direct în piscina familiei Toma și în miezul unei noi aventuri.



Într-o zi caldă de vară, cei cinci șoricei simpatici se pregătesc de distracție și de bălăceală în piscina familiei Toma. Cu ingeniozitate și cu un plan bine pus la punct, reușesc să ajungă acolo unde și-au propus, dar socoteala din pod nu se potrivește cu cea de la piscină. Apa este prea caldă și refuză să rămână în bazin. Prăjiturelele plutitoare se dovedesc a fi de fapt bule de săpun. Doamna Toma își face apariția tocmai când șoriceii se simțeau în largul lor... Ziua la piscină e plină de aventuri, iar Năsuc și prietenii lui se vor distra de minune!



„La piscină” este o minunată lectură de vacanță; de fapt, poate face deliciul lecturii de seară în orice sezon. Textele mari și citețe pot fi potrivite și pentru micuții care acum învață să citească. Povestea creată de Cristina Gheorghiu împletește întâmplările palpitante cu detaliile savuroase și cu dialogurile amuzante. Iar ilustrațiile captivante realizate de Florin Gheorghiu completează atmosfera fermecătoare a poveștii. Mai mult decât atât, copiilor li se oferă ocazia de a învăța multe lucruri despre cooperare, inițiativă, perseverență și prietenie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristina Elena Gheorghiu

Ilustrator: Florin Gheorghiu

Data apariției: martie 2021

ISBN: 9786067960808

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Galaxia Copiilor

Teme: aventură, prietenie, copilărie

Cristina Elena Gheorghiu
Cristina Elena Gheorghiu
Autor

Cristina Elena Gheorghiu este o economistă care s-a transformat ca prin farmec î...

vezi autor