TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Învăț deja fructe și legume
Învăț deja fructe și legume
Vezi
galerie

Învăț deja fructe și legume

Titlu apărut în colecția Învăț deja. Editura Gama la Gama

Id: #374658

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Rezolvarea puzzle-urilor are nenumărate benficii pentru dezvoltarea cognitivă, fizică și emoțională a copilului. Puzzle-urile îl învață să găsească strategiile potrivite pentru a-și atinge obiectivul, să testeze diferite soluții până o găsește pe cea potrivită și, în cazul în carea lucrează alături de ali copii, să coopereze pentru a rezolva cu suvves sarcina.

 

De asemenea, puzzle-urile îmbunătățesc coordonarea ochi-mână și motricitatea fină, deoarece copilul trebuie să apuce și să mute piesele, să le sorteze și să le potrivească în poziția corectă.

 

Învăț deja fructe și legume dezvoltă:

  • cunoștințele despre fructe și legume;
  • coordonarea mână-ochi;
  • motricitatea fină;
  • gândirea logică;
  • abilitatea de a face asocieri.

 

Cutia conține carte de 16 pagini și 8 puzzle-uri cu fructe și legume. Colecția Învăț deja conține cărți însoțite de câte 8 mini-puzzle-uri, cu ajutorul cărora copilul își va verifica în joacă perspicacitatea, cunoștințele și competențele. Temele de învățare sunt variate, de la culori, animale sau numere până la literele alfabetului. Volumul este potrivit pentru copiii de 3-5 ani.

 

Din aceeași colecție mai fac parte: * Învăț deja animale * Învăț deja alfabetul * Învăț deja numere, forme, culori Descoperă și restul volumelor din colecția de Cărți Bebe învață

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9789731498362

Copertă: Board book

Număr pagini: 16

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama