TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Numere. Puzzle de podea
Numere. Puzzle de podea
Vezi
galerie

Numere. Puzzle de podea

Titlu apărut în colecția Puzzle de podea la Gama

Id: #374545

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Învățarea numerelor de la 1 la 10 e acum mai distractivă! Acest puzzle cu 32 de piese uriașe, cu numere și animale, se va îmbina perfect pe podeaua din camera copilului. Puzzle-ul măsoară 1,8 metri lungime!

 

Cartea de activități inclusă reprezintă un pas premergător rezolvării puzzle-ului, familiarizându-l pe copil cu numerele de la 1 la 10 și cu relația dintre număr și cantitate. Învățarea numerelor și a alfabetului devine mai distractivă cu ajutorul acestor puzzle-uri de podea, care se vor potrivi perfect în camera copilului. Cutia conține peste 30 de piese uriașe, dar și o carte de activități.

 

Dezvoltă:

  • cunoștințele despre numere
  • coordonarea mână-ochi
  • motricitatea fină
  • gândirea logică
  • capacitatea de a găsi soluții.

 

Puzzle-ul este o metodă potrivită pentru copiii care abia învață primele numere, întrucât nu este plictisitoare și vine însoțită de ilustrații simpatice reprezentative fiecărui număr în parte, ajutând copilul ră rețină mai ușor numerele. Astfel, în timp ce va se va distra găsind piesa care urmează în urmează în șir, copilul va reține fără să vrea numerele de la 1 la 10. Pachetul face parte din colecția „Puzzle de podea” și este dedicat copiilor de 2-4 ani.

 

Din aceeași colecție mai face parte: * Puzzle de podea - Litere

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786068248530

Copertă: Board book

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 28,5x17,5

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama