TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inima. O istorie completă RA-SAJ-INIOIC-20-N-001
Inima. O istorie completă
Vezi
galerie

Inima. O istorie completă

de Sandeep Jauhar

Id: #323062

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este centrul existenței noastre. Ea ne menține în viață. În același timp, în jurul ei orbitează toate simțirile noastre – bucuria, tristețea, fericirea... Cinci litere care înseamnă totul pentru noi și despre care avem senzația că știm (aproape) totul: INIMA. Dar cât și ce anume știm, cu adevărat?
Cartea Inima. O istorie completă îi invită pe cititori într-o călătorie neașteptată. Pornind din vechime, cel care ne conduce, medicul cardiolog și cunoscutul scriitor Sandeep Jauhar, împletește cu măiestrie trecutul cu prezentul și, în același timp, mitologia cu știința. Pentru că inima, chiar și pentru un medic, nu înseamnă doar acel organ minuscul care bate neîncetat, ci și un diapazon al tuturor stărilor și gândurilor noastre. Și, de aceea, poveștile cu oameni și despre oameni năvălesc din paginile cărții, pentru ca totul să capete un contur clar și viu, iar semnificația complexă a inimii să nu mai scape niciunuia dintre noi.
Combinând experiențele înaintașilor săi, ale contemporanilor, dar și pe cele personale, Sandeep Jauhar creează în Inima. O istorie completă o imagine plină de învățăminte a lumii în care trebuie să supraviețuim. Și subliniază că frumusețea trebuie să coexiste permanent în fiecare clipă petrecută de noi pe pământ.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sandeep Jauhar

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 978-606-006-457-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 12,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO