TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Supranatural AI-JOD-SUPRAN-19-N-001
Supranatural
Vezi
galerie

Supranatural

de Joe Dispenza

Id: #308202

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum pot oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite
 

Descriere produs

Supranatural: cum pot oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite de Dr. Joe Dispenza este cartea care te va convinge cu argumente științifice solide că oamenii obișnuiți pot face lucruri neobișnuite cu condiția să depășească credințele limitative cu care au crescut. 

 

Maestrul în arte marțiale chinez Li Ching-Yuen a trăit 256 de ani, din 1677 până în 1933, depășind orice imaginație în privința a ceea ce am crezut noi că poate însemna viața. Știința deține dovezi despre vindecarea spontană a nenumărate boli, documentată de Institutul de Științe Noetice  (IONS) prin intermediul a 3.500 de referințe din peste 800 de reviste publicate în 20 de limbi. Legendarul yoghin Milarepa a sfidat în urmă cu 800 de ani legile fizicii doar pentru a-și demonstra lui însuși și discipolilor săi că suntem captivi ai propriei noastre vieți numai din cauza convingerilor noastre limitative. El a demonstrat atunci că putem face ceea ce credințele tradiționale spuneau că era imposibil. În aceste condiții, nu ar fi normal și firesc să reconsiderăm tot ceea ce am crezut până acum despre imposibil?

 

Dr. Joe Dispenza face acest lucru în cartea de față, pornind de la premisa că acceptarea potențialului uman extins constituie o tendință dominantă în zilele noastre, iar întrebarea „Ce este posibil în viață?” a devenit „Cum să facem asta? Supranatural. Cum pot  oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite reprezintă un răspuns complex la întrebarea:  Cum putem să ne punem în practică extraordinarul potențial pe care îl avem în viața de zi cu zi?

 

Cartea vorbește la fel de mult despre misticism pe cât vorbește despre vindecare și despre crearea de noi oportunități în viață. La finalul parcurgerii celor 14 capitole, vei avea toate datele necesare pentru a deveni supranatural. Fiecare capitol va însemna o nouă treaptă urcată spre capacitățile tale supranaturale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Joe Dispenza

Traducător: Bogdan Ghiurco

Prefaţator: Gregg Braden

Data apariției: ianuarie 2022

Titlu original: Becoming Supernatural: How Common People Are Doing the Uncommon

ISBN: 9786069138991

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 550

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: natură

 

Opinii editoriale

„Bazându-se pe informații din diverse domenii științifice bine consolidate, precum epigenetica, biologia moleculară, neurocardiologia și fizica cuantică, dr. Dispenza depășește barierele tradiționale care au separat în trecut gândirea științifică de experiența umană. Prin acest demers, el face posibilă dezvoltarea unei paradigme noi și îndrăznețe a capacității umane de atingere a potențialului maxim: o modalitate de a gândi și de a trăi bazată pe ceea ce simțim că este posibil în viața noastră, dar și pe ceea ce acceptăm ca fapt științific.”

Gregg Braden

„Scris de un om de știință talentat și un profesor pasionat, acest ghid unic și practic ne arată, pas cu pas, cum să trecem dincolo de limitele cunoscute, pentru a începe o viață nouă, extraordinară.” 

Tony Robbins, autorul cărții Unshakeable (De neclintit)

„Uau! Dacă ai simțit vreodată impulsul de a crede în minuni, dar ai avut nevoie de puțină știință care să îți alimenteze speranțele, atunci această carte este pentru tine. Dr. Joe Dispenza oferă informații extraordinare și instrucțiuni pas cu pas, lucide, despre cum să duci o viață supranaturală.”  

dr. David R. Hamilton, autorul cărții How Your Mind Can Heal Your Body (Cum poate mintea să vindece trupul)
Joe Dispenza
Joe Dispenza
Autor

Dr. Joe Dispenza este licențiat în științe la Facultatea Evergreen State și este...

vezi autor
Gregg Braden
Gregg Braden
Prefaţator

Gregg Braden este cunoscut pe plan internaţional, ca un pionier într-un domeniu...

vezi autor